Меню
Your Cart

Доставка

НАЧИНИ И ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКА

Уважаеми клиенти, Благодарим ви за избора.

Предстои да направите още няколко стъпки, за да бъде финализирана вашата поръчка. Трябва да попълните коректно вашите данни чрез бутона Регистрация: име, фамилия, пощенски код, населено място, адрес /офис на СПИДИ/, телефон за контакт и e-mail. Това е необходимо, за да можем да ви доставим поръчаните книги. След, което влезте във вашия профил чрез бутона Вход и изберете желаните от вас книги.

Можете да поръчате книги на телефон 0879471930

Ние работим със куриерска фирма СПИДИ. Книгите ще получите до офис на СПИДИ с наложен платеж. Напишете адреса на офиса на СПИДИ, където да ви изпратим книгите. Ако искате да получите книгите на адрес, моля да напишете желания от вас адрес. Цената на куриерската услуга е за сметка на получателя. https://services.speedy.bg/priceList/.

Доставката на книги до 3 кг. е най-евтина до офис на СПИДИ /съгласно тарифата на СПИДИ https://services.speedy.bg/priceList//.

Колкото повече книги съдържа поръчката Ви, толкова цената за доставка на книгите е по-ниска. За поръчка над 100 лева, разходите по доставката до офис на СПИДИ, са за сметка на издателството. Доставката получавате до три работни дни.