Меню
Your Cart

Романи

Романът е вид литературен жанр на прозата, в който се разказва и предлага разгърнато историята на главния герой, който участва в специфични, значими, вълнуващи или обичайни за него събития. За читателите най-интересни са вечните любовни романи, исторически романи, научно-фантастични романи, класически романи. Издателство „Паритет“ освен горепосочените романи издаде руски романи, детски романи, романтични романи, криминални романи, преводни романи и дамски романи. Изпълнени с увлекателни събития и неповторими персонажи.
„Паритет“ издава поредици и от областите Художествена литература, Психология, завладяващи Исторически книги, тайнствени Езотерични Книги, лечебни Книги за Здраве, както и забавни книги за деца.

Няма добавени продукти в тази категория.

Издателство „Паритет“ е основано през 2008 година.
Приоритетни и основни направления на издателство Паритет“ са: История, психология, езотерика, здраве и дълголетие, художествената литература и книги за деца. Негова специализация са произведения от руската литература, които нямат аналог в България: исторически и публицистични романи, книги за политически дейци, разузнаването и шпионажа, Биографии и мемоарна литература; документални книги на известни писатели и журналисти, посветени на историята на Втората Световна Война, на съвременната политика и обществения живот. Издателството представя на читателите и Книги за Деца в поредицата „Златни страници“. Също така в Библиотека за четене и Колекция класика, предлагаме незабравими световни класики за почитателите на добрата литература!