Меню
Your Cart

Валентин Катасонов

Валентин Катасонов
Валентин Катасонов
Валентин Катасонов е руски учен, преподавател, писател, публицист, професор в катедрата по Международни финансови въпро¬си на МГИМО, доктор на икономическите науки. Роден е на 5 април, 1950 г. През 1972 г. за¬вършва Икономическия факултет на Московския държавен институт за международни отношения (МГИМО). Автор е на статии и научни монографии по икономика, съавтор и съставител на редица учебници и книги по ико¬номика. От 1993 до1996 г. е член на Кон¬султативния съвет при президента на Европей¬ската банка за възстановяване и развитие. От 1995 до 2000 г. е замест¬ник-директор на руската програма по управление на инвестициите и околната сре¬да. От 2001 до 2011 г. е ръководител на катедрата по международни финансови и кредит¬ни отношения. От 2011 до 2018 г. работи в катедрата по международни финанси. През 2011 г. е назначен и за консултант на ООН. Вярва в неестествената поява на коронавируса и е убеден, че вирусът е създаден с конкретна цел. Автор е на публицистичния филм „Световна кабала“, 2014 г.
Brand: Валентин Катасонов Model: Власт и мистика
Известният руски учен и доктор по икономически науки Валентин Катасонов е убеден, че санкциите на Запада спрямо Русия са поредния епизод от вечната икономическа война на цивилизациите, която днес се разгаря с нова сила. Според него експанзията на долара е в подтекста на всички съвременни войни. От о..
8.00 лв. 21.90 лв.
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)
Издателство „Паритет“ е основано през 2008 година.
Приоритетни и основни направления на издателство Паритет“ са: История, психология, езотерика, здраве и дълголетие, художествената литература и книги за деца. Негова специализация са произведения от руската литература, които нямат аналог в България: исторически и публицистични романи, книги за политически дейци, разузнаването и шпионажа, Биографии и мемоарна литература; документални книги на известни писатели и журналисти, посветени на историята на Втората Световна Война, на съвременната политика и обществения живот. Издателството представя на читателите и Книги за Деца в поредицата „Златни страници“. Също така в Библиотека за четене и Колекция класика, предлагаме незабравими световни класики за почитателите на добрата литература!