Меню
Your Cart

М. Норбеков

Brand: М. Норбеков Model: Психология
    Много книги на американски психолози начело с Дейл Карнеги твърдят, че ако работиш върху себе си и поправиш недостатъците си, ще постигнеш успех. Какво обаче означава успехът лично за вас? Един милиард долара в банковата сметка или тълпа от почитатели? Едва ли. Когато ви приз..
11.89 лв. 16.99 лв.
Brand: М. Норбеков Model: Психология
     Сигурно знаете, че законите на Мърфи са за всемирните гадости, които ни съпътстват през целия живот. Мненията на психоаналитиците за природата на нещастията ни са противоположни.  Едни смятат, че човек е отговорен за всичко, което става с него, други твърдят, че съществ..
5.00 лв.
Brand: М. Норбеков Model: Психология
     Човечеството винаги е било спохождано от кризи, вървяло е от една беда към друга. Предшествал ги е разцвет, следван от рухване и застой, понякога – от война. Смяна на политическия курс, нови лидери и нови национални идеи е резултатът от кризите, разтърсващи света. Иначе каза..
5.00 лв.
Философията на майстора на играта, или как да накараш живота да играе по твоите правила
изчерпано
Brand: М. Норбеков Model: Психология
     Пред вас е новата книга на Другия Норбеков, в която той ни разказва за „игрите, които играят хората” в един свят, който, както е казал великият Шекспир, е сцена, а всички ние сме актьори.    Какво представлява играта? Общо взето –  поредица от  ..
10.99 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)