Меню
Your Cart

Лариса Ренар

Brand: Лариса Ренар Model: Самопознание и помощ
В книгата Лариса Ренар предлага метод, по който всяка жена да определи своята натура и каква енергия преобладава в нея. По този метод на самоопределяне авторката предлага възможност как чрез владеене на собствената енергия да преодоляваме тежки ситуации и да използваме вътрешната си сила.Нашумялата ..
9.79 лв. 13.99 лв.
Brand: Лариса Ренар Model: Психология
     Издателство „Паритет“  издаде „Нощта на времето“, „Интригата да съблазняваш“ и „Четирите лица на съвършенството“ на нашумялата руска писателка Лариса Ренар. Ренар е биолог и психолог с магистърска степен  и чете лекции по психология в цял свят. В книгите си тя впли..
11.19 лв. 15.99 лв.
Brand: Лариса Ренар Model: Психология
    Нашумялата руска писателка Лариса Ренар е биолог и психолог, има магистърска степен по икономика от Стокхолмския университет и чете лекции по психология на стреса по цял свят. През 2000 година създава и ръководи и днес Академия за личен живот в Санкт Петербург, а през 2007 &n..
9.79 лв. 13.99 лв.
Brand: Лариса Ренар Model: Психология
    Лариса Ренар е биолог и психолог, има магистърска степен по икономика от Стокхолмския университет и чете лекции по психология на стреса по цял свят. През 2000 година създава и ръководи Академията за личен живот в Санкт Петербург, а през 2007 написва книгата си „Изворът на жен..
10.49 лв. 14.99 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)