Меню
Your Cart

Сан Лайт

Brand: Сан Лайт Model: мантри
Мантрите, родени на древноиндийския език санскрит, са звукови и словесни формули с космическа сила. Умелото им използване може да повлияе на съдбата ви, да излекува тялото ви и да просветли съзнанието ви. Космическата им сила въздейства на болестите, които отстъпват, сблъсквайки се с мощната им ене..
14.32 лв. 17.90 лв.
Brand: Сан Лайт Model: Езотерична терапия
Нумерология. Всички числа на вашата съдба (сборник). Сан Лайт. „Нумерологоия на щастливите числа“. Джудит Норман. „Нумерология на говорещите числа“ (езотерика).     Известно е, че има щастливи и немного щастливи числа. Всеки човек има свои отношения с тях. Нумерологията е древн..
15.19 лв. 18.99 лв.
Антивирусен блок на съзнанието. Мантри против психовирусите
-20 % изчерпано
Brand: Сан Лайт Model: Езотерика
    Съзнанието, присъщо на висшето божествено творение – човека, го отличава от нисшите твари. Той възприема света осъзнато и осмислено. И колкото по-чисто е съзнанието му, толкова по-силен, по-свободен и по-щастлив се чувства. Човекът чертае планове, преследва мечтите си, осъзна..
10.39 лв. 12.99 лв.
Матрици на посвещаването. Създайте сами мандали и янтри
-20 % изчерпано
Brand: Сан Лайт Model: Езотерика
     Мандалите са геометричен символ на Вселената и божественото обитание, източници на познание и инструменти за вглъбяване в себе си. Янтрите са символично изображение на божествената енергия с огромна мистична сила. Медитациите върху мандали и янтри водят до определени състоян..
19.99 лв. 24.99 лв.
Нумерология на щастливите числа
-20 % изчерпано
Brand: Сан Лайт Model: Езотерика
     Числата са ключ за разбиране на човешкото поведение и нагласа. В тази книга нумерологията, чиято цел е да служи на благото на човечеството, се разглежда в нейния практически аспект. Изучаването на символиката на числата ни помага да определим своята индивидуалност, да узнаем..
11.19 лв. 13.99 лв.
Чакрите - енергии на жизнените сфери
-20 % изчерпано
Brand: Сан Лайт Model: Езотерика
     Книгата, която предлагаме на вниманието на читателя, е посветена на чакрите – енергийните центрове на човека, които управляват всички сфери на живота му. Според науката за кундалини човек представлява една миниатюрна Вселена. Всичко, което присъства в Космоса, мож..
10.39 лв. 12.99 лв.
АЮРВЕДА. Принципи за хармонизиране на тялото, душата и съзнанието
изчерпано
Brand: Сан Лайт Model: Езотерика
    Здравето е нашето естествено състояние. Но организмът ни непрекъснато е подложен на атаката на милиони бактерии, вируси и алергени, които заедно със стреса, напрегнатия живот и умората го ослабват и разболяват. Основната цел на Аюрведа е постигането на съвършено здраве за отд..
13.99 лв.
Brand: Сан Лайт Model: Езотерика
Автор: Сан Лайт Категория: ЕЗОТЕРИКА Серия: Езотерика „Мистерия на изобилието Корица: Мека 384 страници Език: български Формат: 32/84/108 ISBN 978-619-153-029-8    Числата са ключ за разбиране на  личността и житейската ..
13.59 лв. 16.99 лв.
Brand: Сан Лайт Model: Езотерика
     Мудрите са древно изкуство на Индия, Китай и Тибет, което е живо и днес. Думата „мудра” означава „символичен жест”. Хората непрекъснато правят мудри, без да се замислят за това. Те са начин и на себеизразяване, и метод за работа с фините енергии на организма и околния свят. ..
11.99 лв. 14.99 лв.
Brand: Сан Лайт Model: Езотерика
       Тази книга разкрива пътя към преображението в живота. В нея за всеки ден от годината се предлагат методи за психотехника и медитация, които помагат да се отървем от деструктивните програми на съзнанието.    Дава ви се възможност всеки ден да п..
9.59 лв. 11.99 лв.
Алхимия на изобилието
изчерпано
Brand: Сан Лайт Model: Езотерика
     Животът е пълен с изобилие. Живейте духовния си живот и за нищо не молете. И вие ще имате всичко. Даже, ако не сте изразили желание, небето ще ви изпълни с блага.    Ако вашето внимание е концентрирано върху страданията, то вие живеете в ад. Ако в..
6.99 лв.
Brand: Сан Лайт Model: Езотерика
    Има ли криза в реалността или тя е само в нашето съзнание? Малко са хората, които конкретно се замислят над това какво значение има думата „криза“ лично за тях самите. Кризата плаши, тя ни тревожи, вади ни от равновесие. Тоест тя подчинява нашето съзнание. Думата се превръ..
5.00 лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)