Меню
Your Cart

Анастасия Семьонова

Brand: Анастасия Семьонова Model: Първа стъпка
    От дълбока древност хората са познавали и използвали лечебните и магически свойства на природните минерали, полускъпоценните и скъпоценните камъни. Когато през ХХ век квантовата физика доказа верността на философските възгледи на Изтока, учените постепенно стигнаха до извода,..
11.99 лв. 14.99 лв.
Brand: Анастасия Семьонова Model: Здраве и дълголетие
     Водата е уникален източник на енергия. Тя е способна да предава информация, „да запомня“ мисли и дори да лекува човешкия организъм. Водата очиства не само физическата мърсотия, но и енергийната. Анастасия Семьонова подробно разказва за това, как действа изцеляващ..
5.00 лв.
Сребърната вода - живителна сила
изчерпано
Brand: Анастасия Семьонова Model: Здраве и дълголетие
    Водата е живот. Храната, която поглъщаме се състои от 90% от вода. А и ние самите всъщност сме вода, защото 80% от човешкия организъм са вода.    Водата ни е необходима като въздуха, ако ми позволите този каламбур. Нещо повече, на нас ни е необходима пр..
7.99 лв.
Brand: Анастасия Семьонова Model: Здраве и дълголетие
     Диводородният пероксид Н2О2 (водороден пероксид, водороден прекис) ни е познат още от детството. Именно с него мажеха ожулените ни колена и лакти, само че майките ни го наричаха простичко „кислородна вода“. Но лечебните свойства на пероксида са много повече.   ..
7.19 лв. 8.99 лв.
Brand: Анастасия Семьонова Model: Здраве и дълголетие
    От книгата на Анастасия Семьонова вие ще разберете как с помоща на любимите си домащни растения може да се справите и с най-сложните болести на нашето съвремие. Ще можете значително да облекчите състоянието си при: сърдечно-съдови болести, захарен диабет, болести на стомашно-..
5.00 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)