Меню
Your Cart

Долу срамът! Сексуалната революция и страната на Съветите

Долу срамът! Сексуалната революция и страната на Съветите
-30 %

Да се промени обществото е възможно, трябва само да се промени същността на Жената – материалното, духовното и моралното й предназначение.

    Тази книга е за трансформацията на руската жена от „старата епоха“ в представителка на социалистическата система, когато настъпва деградация във всичко, отнасящо се до прекрасния пол, когато класовият подход заменя личните отношения между мъжа и жената.

    Известната писателка Олга Грейг не само засяга щекотливата тема за спалните стаи в страната на Съветите, но и разказва за събития, които и до днес представляват неприкосновена тайна. Тя оповестява неизвестни факти от биографиите на знаменити болшевишки дейци като Ленин, Крупская, Колонтай, Землячка; разкрива интимния живот на пламенни революционерки; истинската роля на партията и комсомола за небивалия разврат сред населението; ролята на Йосиф Сталин за спасението на страната от тотален разврат; потайностите в КГБ и проститутките, обслужващи агентите на държавна сигурност. И още много любопитни и малко известни истини за съветската действителност.

Долу срамът! Сексуалната революция и страната на Съветите
11.89 лв.
16.99 лв.

Опции