Меню
Your Cart

Стайните цветя срещу болестите

Стайните цветя срещу болестите

    От книгата на Анастасия Семьонова вие ще разберете как с помоща на любимите си домащни растения може да се справите и с най-сложните болести на нашето съвремие. Ще можете значително да облекчите състоянието си при: сърдечно-съдови болести, захарен диабет, болести на стомашно-чревния тракт, алергии, вирусни и простудни заболявания, болести на мъжката и женската полова система, рак, болести на опорно-двигателния апарат, зъбобол и главоболие.

    Нека стайните растения-лечители станат мостчето, което ще съедини официалната медицина и народните методи на лечение, наши верни спътници по пътя към здравето и щастието. Обгръщайки с поглед своя перваз, натежал от цветни саксии, се спираме върху любимите си.

    С ярката си зеленина сред останалите лечебни растения се откроява ароматна кализия, изключително популярна в последно време. Мнозина са почуствали върху себе си  ефекта от настойките, мехлемите, кремовете и балсамите, приготвени на нейна основа. Красивите съцветия на мушкатото излъчват аромат на здраве, каланхоето пази в себе си истински склад на полезни вещества. По отношение на гарвановия лук пък напълно оправдано да перефразираме една известна руска поговорка "Индийски лук - с болестите дотук" А домашното алое, с което отдавна сме свикнали, може да порази въображението на всеки само с преброяване на безкрайните му лечебни качества.

    Във ваши ръце е правото да изберете своя път към здравето и дълголетието, както и спътниците си по него. Няма да сгрешите ако започнете да отглеждате в дома си "великолепната петорка". Ароматна кализия, гарвановият лук, мушкатото, каланхое и алое, наистина ще помагат не само на болните, но и на здравите членове на вашето семейство.

Стайните цветя срещу болестите
3.33 лв.

Опции