Меню
Your Cart

Сребърната вода - живителна сила

Сребърната вода - живителна сила
изчерпано

    Водата е живот. Храната, която поглъщаме се състои от 90% от вода. А и ние самите всъщност сме вода, защото 80% от човешкия организъм са вода.

    Водата ни е необходима като въздуха, ако ми позволите този каламбур. Нещо повече, на нас ни е необходима просто вода, а чиста вода. защото водата регулира и осигурява всички основни физико-химични процеси, които се извършват в организма ни.

    И няма да е преувеличено, ако кажем, че 80% от здравето ни зависи от качеството на водата. Както знаем, научните изследвания отдавна са доказали, че най-много столетници има там, където водата е чиста. Затова днес проблемът с чистата, "здрава" и животворна вода става все по актуален. Един от вариантите за решаване на проблема със замърсената и вредна вода и за възможността да си подарим дълъг живот, да отдалечим старостта е да предпочетем сребърната вода.

    В наше времe, навярно, всеки е чувал за полезните и уникални лечебни свойства на „сребърната вода”. В какво е тайната на този, на пръв поглед, съвсем обикновен метал? И как да се използва „сребърната вода” за лечение и изцеление? И не само това ще прочетете в тази книга. Основно се акцентира тук на особенностите при лечение със „сребърна вода”, на предимствата и феноменалните й възможности. Освен голям брой интересни и полезни сведения за лечение със сребро, даваме и конкретни препоръки за приготовянето и използването на „сребърната вода”, при това не само за лечение, но и за профилактика на различни заболявания. Ще засегнем и въпроси за използването й при приготвяне на домашни козметични средства, а също така ще разкажем, как да приготвите вкусен и полезен „сребърен” обяд за цялото семейство.

    Така считаме, че при грамотно, разумно и своевременно прилагане „сребърната вода” може да стане за вас и вашето семейство истинска „жива вода”. Вода, която дава живот!

    Бъдете здрави! И пийте само чиста, „здрава” и „жива” вода!

Сребърната вода - живителна сила
7.99 лв.

Опции