Меню
Your Cart

София Бенуа

София Бенуа е автор на биографии и спомени на известни творци, популярни хора и изключителни исторически личности.
София Бенуа пише книги, които разкриват тайните на най-известните хора на нашата планета. Тя пише за политици, актьори, певци, звезди от шоубизнеса и други популярни личности. Запознавайки се с нейните книги, читателите ще могат да научат как изключителни хора са постигнали успех, какво са направили, за да станат известни, както и какво са преживяли по пътя си към световната слава. София Бенуа не само разказва за живота на великите личности, но тя осветлява завладяващи и малко известни факти. Простият език на разказа, наличието на исторически факти, способността да описват изразително хората и събитията правят творчеството на София Бенуа много популярно.
Най-известните книги на София Бенуа са: „Мерилин Монро. Живот в света на мъжете“, „Одри Хепбърн. Откровения за живота, тъгата и любовта“, „Eлизабет Тейлър. Клеопатра на Холивуд“, „Мадона. Никой не вижда сълзите ми“, „Коко Шанел. Аз и моите мъже“, „Леонардо Ди Каприо. „Златното“ момче на Холивуд“, „Грета Гарбо. Изповедта на един паднал ангел“.
Мерилин Монро. Живот в света на мъжете
изчерпано
Brand: София Бенуа Model: История
    Това е книга за Мерилин Монро – жената, която покори света и стана секссимвол на няколко поколения. Успехът и мъжете съпровождали блестящата блондинка, най-красивата актриса от златната епоха на Холивуд. През своя ярък, но кратък живот тя има няколко брака и множество любовни..
13.99 лв.
Brand: София Бенуа Model: История
    Одри Хепбърн има британско-холандско аристократично потекло. Артистичната й кариера започва от залата за балет, но звездата й изгрява в Бродуей. Тя бързо покорява Холивуд с изяществото, финеса и безупречната си осанка. В историята на киното си спечелва славата на най-добра ак..
14.39 лв. 17.99 лв.
Мадона. Никой не вижда сълзите ми
изчерпано
Brand: София Бенуа Model: История
      За знаменитата и скандална звезда на шоубизнеса Мадона справочниците гласят: „Търговски най-успялата певица, продала най-голям брой свои записи от всички жени-изпълнителки – повече от 250 милиона албума и 100 милиона сингъла, през 2008 година включена в „Залата на слав..
17.99 лв.
Brand: София Бенуа Model: История
    Коко Шанел, великата законодателка  на модата през ХХ век, слага край на убийствените кринолини, задушаващите корсети и натруфените рокли. Тя разчупва стереотипите, разбива клишетата и създава модерен, новаторски стил на обличане.  Независима, различна и бунтарка, Ш..
11.19 лв. 13.99 лв.
Лейди Даяна: принцесата на хорските сърца
изчерпано
Brand: София Бенуа Model: История
     В съвременния свят не е имало толкова обичана принцеса, като Даяна. Навсякъде, където се появявала „кралицата на сърцата“, я посрещали възторжени тълпи. Популярността на лейди Ди стига до невероятни мащаби, а трагичната й гибел е завършващ епизод от превръщането й в легенда...
13.99 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Издателство „Паритет“ е основано през 2008 година.
Приоритетни и основни направления на издателство Паритет“ са: История, психология, езотерика, здраве и дълголетие, художествената литература и книги за деца. Негова специализация са произведения от руската литература, които нямат аналог в България: исторически и публицистични романи, книги за политически дейци, разузнаването и шпионажа, Биографии и мемоарна литература; документални книги на известни писатели и журналисти, посветени на историята на Втората Световна Война, на съвременната политика и обществения живот. Издателството представя на читателите и Книги за Деца в поредицата „Златни страници“. Също така в Библиотека за четене и Колекция класика, предлагаме незабравими световни класики за почитателите на добрата литература!