Меню
Your Cart

Светлана Таурте

Светлана Таурте
Светлана Таурте
Снимка: Интернет
Светлана Таурте живее в Санкт Петербург, има три висши образования по специалностите театрален режисьор, психолог (завършила е Психологическия факултет на Ленинградския университет), психолог-консултант по системата Гещалт подход, методист психолог в групова практика.
Езотерично образование: има опит с карти от 40 години, наследствено. Завършила е Първа Всеруска академия по алтернативна медицина и хипноза. Обучавала се е в суфийския орден Руханиат за медитация, работа с молитви, кабала, астромагия. Почетен доктор на окултните науки от Балтийската академия по хипноза. Водещ учител по мантични системи и кабала в школата на Астра йога от 1991 г.
Ръководител на Астра Йога школа от 2000 г. Основател и ръководител на Академия по практическа парапсихология Аратрон от 2007 г. Водещ магистър по мантика и магия. Президент на междурегионалното обществено движение „Школа по Астра Йога – Екология на Духа“. Организатор на международната конференция „Езотерика в 21 век“. Ръководител на видеопрограмата „Светът на магията“.
Автор на множество методи на магия Таро, ритуална магия, които се използват на практика в много училища в Русия и чужбина. Ръководител на Факултета по мантика и магия.
Писател, автор на книги: „The Complete Tarot Course. Книга 1. Основен курс“, „Подредби с Таро. Сакрална геометрия“ – издадена от издателство „Паритет“, „ОШО Дзен Таро. Изцеление на душата“.
Brand: Светлана Таурте Model: Езотерика,Езотерика
    Книгата на опитната тароложка Светлана Таурте ще ви запознае с готови гадателски подредби. Можете веднага да започнете с практиката, ще ви е нужна само колода Таро! Подредбите, представени в тази книга, са класически и автор ски, подходящи за изясняване на обстоятелствата във..
17.59 лв. 21.99 лв.
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)
Издателство „Паритет“ е основано през 2008 година.
Приоритетни и основни направления на издателство Паритет“ са: История, психология, езотерика, здраве и дълголетие, художествената литература и книги за деца. Негова специализация са произведения от руската литература, които нямат аналог в България: исторически и публицистични романи, книги за политически дейци, разузнаването и шпионажа, Биографии и мемоарна литература; документални книги на известни писатели и журналисти, посветени на историята на Втората Световна Война, на съвременната политика и обществения живот. Издателството представя на читателите и Книги за Деца в поредицата „Златни страници“. Също така в Библиотека за четене и Колекция класика, предлагаме незабравими световни класики за почитателите на добрата литература!