Меню
Your Cart

Сан Лайт

Сан Лайт
Сан Лайт
снимка: Интернет
Сан Лайт е литературен псевдоним на Сергей Михайлович Неаполитански. Той е ориенталист, писател и преводач, автор на повече от 50 книги и изследвания („Мантрите – словата на силата“, „Аюрведа. Принципи за хармонизиране на душата и тялото“, „Мудри от цял свят. Жестове за щастие“, „Медитации на вдъхновението“, „Вибрация и кодове на числата. Нумерологията – книгата на вселената“, и др.). Председател на Фондация за ведическа култура в Санкт Петербург. Теолог-ведантист, който продължава линията на последователите на древните гностически школи, след като е бил обучен и посветен в различни техники, е упълномощен да разпространява методите за привличане на енергия за изобилие от най-добрите световни практики.
В неговите книги и разговори се разкрива безкрайното богатство на универсалната метафизична традиция, разкрита от учители, визионери и мистици. Той е известен и с духовните си имена Шалаграма дас, Сурендра Мохан дас и псевдонима Слънчева светлина.
От негово интервю: „Беше лятото на 1992 година. Разхождах се из планините. И изведнъж, неочаквано, като се обърнах към дефилето Лагонак зад мен видях жена... Изглеждаше на около двадесет и пет години. Тя ми напомни за предишните ни срещи в Индия и в Америка. Сбогувахме се и тя просто изчезна в дефилето... Сякаш току-що отиде в друга стая... По-късно срещнах тази същност под образа на Сатя Сай Баба... В процеса на комуникацията със Сай Баба осъзнах много неща, например, че тялото се намира едновременно и в миналото, и в бъдещето, и в настоящето. Когато моментът тук и сега се отвори за нас, светът се променя напълно. Учителят ми показа това чудо по време на всичките ни срещи. Въпреки разнообразието на външния вид, това беше една и съща същност. И всичко беше естествено, под формата на игра, по начин, който не предизвиква ужас.“
Brand: Сан Лайт Model: Езотерика
Мудрите са мистични жестове, които могат да се правят с ръце и се изпълняват за концентриране на фината енергия. С помощта на мудрите можете да подобрите здравето си, да възстановите младостта и да установите психическа защита срещу вредни влияния. Мудрите ни свързват с източниците на космически сил..
15.93 лв. 19.90 лв.
Brand: Сан Лайт Model: Първа стъпка
Сан Лайт е литературен псевдоним на Сергей Михайлович Неаполитански. Той е ориенталист, писател и преводач, автор на повече от 50 книги и изследвания („Мантрите – словата на силата“, „Аюрведа. Принципи за хармонизиране на душата и тялото“, „Мудри от цял свят. Жестове за щастие“, „Медитации на вдъхно..
11.99 лв. 14.99 лв.
Brand: Сан Лайт Model: мантри
Мантрите, родени на древноиндийския език санскрит, са звукови и словесни формули с космическа сила. Умелото им използване може да повлияе на съдбата ви, да излекува тялото ви и да просветли съзнанието ви. Космическата им сила въздейства на болестите, които отстъпват, сблъсквайки се с мощната им ене..
8.00 лв. 17.90 лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Издателство „Паритет“ е основано през 2008 година.
Приоритетни и основни направления на издателство Паритет“ са: История, психология, езотерика, здраве и дълголетие, художествената литература и книги за деца. Негова специализация са произведения от руската литература, които нямат аналог в България: исторически и публицистични романи, книги за политически дейци, разузнаването и шпионажа, Биографии и мемоарна литература; документални книги на известни писатели и журналисти, посветени на историята на Втората Световна Война, на съвременната политика и обществения живот. Издателството представя на читателите и Книги за Деца в поредицата „Златни страници“. Също така в Библиотека за четене и Колекция класика, предлагаме незабравими световни класики за почитателите на добрата литература!