Меню
Your Cart

Сан Лайт

Сан Лайт
Сан Лайт
снимка: Интернет
Сан Лайт е литературен псевдоним на Сергей Михайлович Неаполитански. Той е ориенталист, писател и преводач, автор на повече от 50 книги и изследвания („Мантрите – словата на силата“, „Аюрведа. Принципи за хармонизиране на душата и тялото“, „Мудри от цял свят. Жестове за щастие“, „Медитации на вдъхновението“, „Вибрация и кодове на числата. Нумерологията – книгата на вселената“, и др.). Председател на Фондация за ведическа култура в Санкт Петербург. Теолог-ведантист, който продължава линията на последователите на древните гностически школи, след като е бил обучен и посветен в различни техники, е упълномощен да разпространява методите за привличане на енергия за изобилие от най-добрите световни практики.
В неговите книги и разговори се разкрива безкрайното богатство на универсалната метафизична традиция, разкрита от учители, визионери и мистици. Той е известен и с духовните си имена Шалаграма дас, Сурендра Мохан дас и псевдонима Слънчева светлина.
От негово интервю: „Беше лятото на 1992 година. Разхождах се из планините. И изведнъж, неочаквано, като се обърнах към дефилето Лагонак зад мен видях жена... Изглеждаше на около двадесет и пет години. Тя ми напомни за предишните ни срещи в Индия и в Америка. Сбогувахме се и тя просто изчезна в дефилето... Сякаш току-що отиде в друга стая... По-късно срещнах тази същност под образа на Сатя Сай Баба... В процеса на комуникацията със Сай Баба осъзнах много неща, например, че тялото се намира едновременно и в миналото, и в бъдещето, и в настоящето. Когато моментът тук и сега се отвори за нас, светът се променя напълно. Учителят ми показа това чудо по време на всичките ни срещи. Въпреки разнообразието на външния вид, това беше една и съща същност. И всичко беше естествено, под формата на игра, по начин, който не предизвиква ужас.“
Brand: Сан Лайт Model: мантри
Мантрите, родени на древноиндийския език санскрит, са звукови и словесни формули с космическа сила. Умелото им използване може да повлияе на съдбата ви, да излекува тялото ви и да просветли съзнанието ви. Космическата им сила въздейства на болестите, които отстъпват, сблъсквайки се с мощната им ене..
12.53 лв. 17.90 лв.
Brand: Сан Лайт Model: Езотерична терапия
Нумерология. Всички числа на вашата съдба (сборник). Сан Лайт. „Нумерологоия на щастливите числа“. Джудит Норман. „Нумерология на говорещите числа“ (езотерика).     Известно е, че има щастливи и немного щастливи числа. Всеки човек има свои отношения с тях. Нумерологията е древн..
13.29 лв. 18.99 лв.
Brand: Сан Лайт Model: Първа стъпка
Сан Лайт е литературен псевдоним на Сергей Михайлович Неаполитански. Той е ориенталист, писател и преводач, автор на повече от 50 книги и изследвания („Мантрите – словата на силата“, „Аюрведа. Принципи за хармонизиране на душата и тялото“, „Мудри от цял свят. Жестове за щастие“, „Медитации на вдъхно..
10.49 лв. 14.99 лв.
Brand: Сан Лайт Model: Езотерика
    Здравето е нашето естествено състояние. Но организмът ни непрекъснато е подложен на атаката на милиони бактерии, вируси и алергени, които заедно със стреса, напрегнатия живот и умората го ослабват и разболяват. Основната цел на Аюрведа е постигането на съвършено здраве за отд..
9.79 лв. 13.99 лв.
Brand: Сан Лайт Model: Езотерика
Автор: Сан Лайт Категория: ЕЗОТЕРИКА Серия: Езотерика „Мистерия на изобилието Корица: Мека 384 страници Език: български Формат: 32/84/108 ISBN 978-619-153-029-8    Числата са ключ за разбиране на  личността и житейската ..
11.89 лв. 16.99 лв.
Brand: Сан Лайт Model: Езотерика
     Мудрите са древно изкуство на Индия, Китай и Тибет, което е живо и днес. Думата „мудра” означава „символичен жест”. Хората непрекъснато правят мудри, без да се замислят за това. Те са начин и на себеизразяване, и метод за работа с фините енергии на организма и околния свят. ..
13.93 лв. 19.90 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)
Издателство „Паритет“ е основано през 2008 година.
Приоритетни и основни направления на издателство Паритет“ са: История, психология, езотерика, здраве и дълголетие, художествената литература и книги за деца. Негова специализация са произведения от руската литература, които нямат аналог в България: исторически и публицистични романи, книги за политически дейци, разузнаването и шпионажа, Биографии и мемоарна литература; документални книги на известни писатели и журналисти, посветени на историята на Втората Световна Война, на съвременната политика и обществения живот. Издателството представя на читателите и Книги за Деца в поредицата „Златни страници“. Също така в Библиотека за четене и Колекция класика, предлагаме незабравими световни класики за почитателите на добрата литература!