Меню
Your Cart

Самопознание и самопомощ

Самопознание и самопомощ

Brand: Даниел Гинзбург Model: Самопознание и самопомощ
    Случвало ли ви се е да отидете в кухнята и да не можете да си спомните защо? Да се сетите, че искате да се обадите на майка си, но сте забравили телефона си в колата? За тези неща отговаря вашият мозък: той ви кара да вършите глупости, но ви помага също да станете по-добри и ..
13.59 лв. 16.99 лв.
Brand: Георги Ситин Model: Психология
    Издателство „Паритет“ издаде през 2016 година „Изцеляващи настройки“ на световно известния академик Георгий Ситин. Във втората му книга „Мисли, творящи стройна фигура“ са събрани  настройки, които ще ви помогнат да се избавите от излишните килограми, да възстановите норм..
11.19 лв. 13.99 лв.
Brand: Георги Ситин Model: Психология
    Академик Георги Ситин доказва, че “мисълта лекува”. Самият той е преживял тежки болести, които е преборил със силата на волята си и самовнушението. Своя метод той обяснява просто: волята и активните усилия помагат на болния да вземе под контрол и най-тежките болести. Въздейст..
11.99 лв. 14.99 лв.
Креативно решаване на проблемите. Как да развием творческо мислене
изчерпано
Brand: Борис Лемберг Model: Психология
        Какъв човек може да се нарече творец? Може би онзи, който рисува или пише музика и книги? Но творчеството не е тайна, достъпна единствено за избраници. То е присъщо на всеки човек, въпросът е само в това, как да бъде проявено. А творец е всеки, който създава нещо, стреми ..
9.98 лв.
Скритите възможности на нашия мозък
изчерпано
Brand: М. Г. Вайсман Model: Психология
    Съвременната наука „знае“ от какво е направен нашият мозък. Тя е наясно с разположението на мозъчните центрове, отговорни за работата на организма, поведението, мисленето и речта ни. Но все още отделните му компоненти не са подредени в цялостна картина, все още мозъкът е зага..
9.98 лв.
БРЕЙН-ТРЕНИНГ: как да накараме мозъка си да работи на 100%
изчерпано
Brand: Алексей Шувалов Model: Психология
     Паметта на всеки човек е уникална. Нейното състояние е показател за качеството на мисловните му  процеси и на  живота му. Лишен  от нея, той губи своето Аз, своята неповторима личност. Но кой не е бил подвеждан от паметта си и не е ставал жертва на капризите й..
9.98 лв.
Brand: Борис Лемберг Model: Психология
    Учените все умуват върху един стар като света въпрос: „Защо жената не може да мисли като мъжа и, обратно?” Женският и мъжкият мозък наистина са различни. Но учените не винаги успяват да обяснят влиянието на пола върху мозъка и поведението на половете. Ранното възникване на ед..
8.79 лв. 10.99 лв.
Мозъкът - ръководство за експлоатация
изчерпано
Brand: Егор Булигин Model: Психология
     Тази книга съдържа необходимия арсенал от знания и техники, с помощта на които можете да проведете като минимум увлекателен тренинг, а като максимум – да станете инструктор и успешно да помагате на хората да решават проблемите си и да постигат поставените си цели.  ..
6.99 лв.
НЛП - ПОМАГАЛО ЗА СБЪДВАНЕ НА ЖЕЛАНИЯТА
изчерпано
Brand: Я. Брейкър Model: Психология
    Невролингвистичното програмиране (НЛП) изследва механизма на това, как хората мислят и  възприемат света. То е сравнително младо направление в психологията и помага за решаването на жизненовожни проблеми.    С техниките на НЛП могат да се постигн..
8.99 лв.
Емоционалният интелект. Как разумът общува с чувствата
изчерпано
Brand: Борис Лемберг Model: Психология
     Емоционалният интелект е способността да идентифицираме емоциите си, да ги разбираме, използваме и управляваме. Той влияе върху различни аспекти от ежедневния ни живот, върху начина на поведение и начина, по който взаимодействаме с другите. Човек с висок емоционален интелект..
9.98 лв.
Невробика - гимнастика за мозъка
изчерпано
Brand: Я. Брейкър Model: Психология
    Какво да направим, за да заработи мозъкът ни с по-голям капацитет на полезно действие? Оказва се, че за тази цел трябва да го стимулираме, да го активизираме. По какъв начин може да се „накара” мозъкът да прави това? Да се представи на света реална методика и да се науча..
8.99 лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)