Menu
Your Cart

В помощ на родителите

В помощ на родителите

Brand: Марина Аромщам Model: Психология
    Преди да се роди детето, родителите са изпълнени с мечти. И върху крехките плещи на младенеца се стоварват очакванията и надеждите на мама и на татко. Скоро обаче идва първият сблъсък на детския свят със света на възрастните и отрезвяването от розовите мечти. Отглеждането и в..
9.59 лв. 11.99 лв.
Brand: Мариана Милейко Model: Психология
    Много родители мечтаят да им се роди син – наследник, продължител на фамилията и на рода. Родило ви е се е момче – значи сте изтеглили печелившия билет. И ето че върху крехките плещи на младенеца се стоварват очакванията и надеждите на мама и на татко.  Когато си мечтаят..
9.59 лв. 11.99 лв.
    Един малък човек с неизвестен характер, способности и съдба идва на този свят и хвърля в смут мама и татко, които са чакали девет месеца появата му. Но той се оказва съвсем не такъв, за какъвто те са мечтали. Много скоро идва и първият сблъсък на детския свят със света на въз..
10.39 лв. 12.99 лв.
FLY МАМА: как да успееш да свършиш всичко! Записки на феята на мръсния чайник
Избрани книги -20 %
Brand: Анастасия Шевченко Model: Психология
    Запознати ли сте с американската концепция FLY-lady за организиране на времето за домакинството? Макар че животът често коригира и най-правилните концепции. На съвременните млади майки времето вечно не им стига. Как да се справят? Тъкмо системата „Флай мама“ ще им помогне за ..
7.98 лв. 9.98 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)