Меню
Your Cart

Психология, езотерика, здраве

Психология, езотерика, здраве
Brand: Олга Романова Model: Здраве
Кълновете и зелените микрорастения не са лекарствено средство, нито хранителна добавка, те са живи растения, които синтезират витамини, микроелементи, протеини и ензими и доказано лекуват и подмладяват организма. Кълнове и микрозелени растения се добавят в салати, сосове, супи, сандвичи, сокове и см..
11.19 лв. 13.99 лв.
Brand: Юлия Андреева Model: Бъдете здрави
От дълбините на древността до нас е достигнал методът на лечение с растителни и ароматни масла. Някои от тях ни избавят от безсъние, други нормализират биоритмите, трети ни помагат да се чувстваме по– добре и да успокоим нервната си система. Всеки от нас знае колко силно един добър или лош аромат мо..
8.79 лв. 10.99 лв.
Brand: Александра Василева Model: Бъдете здрави
Острата болка в долната част на гърба възниква неочаквано и обикновено е сигнал за едно често пренебрегвано, но доста опасно заболяване – радикулит. Това заболяване представлява увреждане на гръбначните нервни окончания, при което всяко движение причинява силна, непоносима болка и ограничава възможн..
8.79 лв. 10.99 лв.
Brand: Евгени Щадилов Model: Бъдете здрави
Черният дроб е един от най-важните органи на нашето тяло, който филтрира кръвта и я пречиства от всички вредни вещества. Неправилното хранене, лекарствата, тютюнопушенето, алкохолът – всичко това разрушава черния дроб. Камъните, хепатитът, цирозата и различните възпаления са отплатата за небрежностт..
8.79 лв. 10.99 лв.
Brand: Дима Шулман Model: Бъдете здрави
Погрижете се за сърцето си и то ще ви отвърне със същото. Тази книга ще ви помогне да научите как да накарате този огнен двигател в гърдите ви да работи дълго и добре. Тя се фокусира върху две от най-важните заболявания – инфаркт и инсулт. Как да разпознаем инфаркта и има ли живот след него? Ще науч..
8.79 лв. 10.99 лв.
Brand: Виталий Бойко Model: БЪДЕТЕ ЗДРАВИ
Редица съвременни проучвания доказват, че ракът може да бъде причинен от наличието на различни паразити в организма – от гъбички и трихомонади до червеи. Самият факт, че в човешкото тяло се намира чужд организъм, води до понижаване на имунитета. Авторът на книгата е лекар. Той предлага начини да се ..
8.79 лв. 10.99 лв.
Brand: Михаил Вайсман Model: БЪДЕТЕ ЗДРАВИ
Човешката психика все още е неразгадана загадка. Съвременната психиатрия е тясно свързана с невробиологията и изследва как работи човешкият мозък и как заобикалящият ни свят влияе на мозъка. Опирайки се на научни изследвания, авторът на тази книга ще повдигне пред читателите завесата на загадката на..
8.79 лв. 10.99 лв.
Brand: Олга Романова Model: БЪДЕТЕ ЗДРАВИ
Лукът и чесънът са истински лечебни растения. Те имат мощни профилактични и терапевтични свойства и отдавна се използват от хората в медицината. Книгата съдържа рецепти, доказани от народния опит, които ще ви помогнат не само да укрепите имунитета и да запазите здравето си, но и да излекувате много ..
8.79 лв. 10.99 лв.
Model: БЪДЕТЕ ЗДРАВИ
Авторът на тази книга, писателят Михаил Ахманов, страда от диабет в продължение на много години. Той споделя практическия си опит с читателите и убедително доказва, че е възможно да се живее с диабет и да се води активен и пълноценен живот. Не се отчайвайте – най-важното е да се научите да живеете с..
8.79 лв. 10.99 лв.
Model: Езотерика
Един велик поет сравнява притчата с капка вода, в която се отразява целият свят. Неслучайно този изящен жанр на литературното творчество се радва на неизменна популярност от няколко хилядолетия както сред мислителите от всички рангове и категории, така и сред простосмъртните, които старателно се гри..
8.00 лв. 18.90 лв.
Brand: Джудит Норман Model: Езотерика
Няма човек, който да не се интересува от бъдещето – своето и това на своите близки. Съдбата, характерите и талантите – това са основните неща, които искаме да разберем за себе си и за другите. Всичко това е записано на линиите върху нашите длани и е нужно съвсем малко търпение и знание, за да овладе..
11.19 лв. 13.99 лв.
Brand: Анастасия Семьонова Model: Здраве
Както предизвиква приливите и отливите на океаните и променя състоянието на времето, така Луната влияе и на състава на човешката кръвна формула, на всички органи, на нашите чувства и емоции. Във всеки от дванадесетте зодиакални знаци Луната има различно влияние, в зависимост от лунния цикъл. Авторът..
8.00 лв. 19.90 лв.
Показва 1 до 12 от 60 (5 страници)
Издателство „Паритет“ е основано през 2008 година.
Приоритетни и основни направления на издателство Паритет“ са: История, психология, езотерика, здраве и дълголетие, художествената литература и книги за деца. Негова специализация са произведения от руската литература, които нямат аналог в България: исторически и публицистични романи, книги за политически дейци, разузнаването и шпионажа, Биографии и мемоарна литература; документални книги на известни писатели и журналисти, посветени на историята на Втората Световна Война, на съвременната политика и обществения живот. Издателството представя на читателите и Книги за Деца в поредицата „Златни страници“. Също така в Библиотека за четене и Колекция класика, предлагаме незабравими световни класики за почитателите на добрата литература!