Меню
Your Cart

Психология

Психология

Brand: Лариса Ренар Model: Самопознание и помощ
В книгата Лариса Ренар предлага метод, по който всяка жена да определи своята натура и каква енергия преобладава в нея. По този метод на самоопределяне авторката предлага възможност как чрез владеене на собствената енергия да преодоляваме тежки ситуации и да използваме вътрешната си сила.Нашумялата ..
11.19 лв. 13.99 лв.
Brand: Даниел Гинзбург Model: Самопознание и самопомощ
    Случвало ли ви се е да отидете в кухнята и да не можете да си спомните защо? Да се сетите, че искате да се обадите на майка си, но сте забравили телефона си в колата? За тези неща отговаря вашият мозък: той ви кара да вършите глупости, но ви помага също да станете по-добри и ..
13.59 лв. 16.99 лв.
Brand: Анатолий Некрасов Model: Психология
    От автора на бестселъра „Майчината любов“ Можем ли да се научим да обичаме? Можем ли да анализираме това чувство, да открием закономерност и правила? Да, възможно е. Авторът Анатолий Некрасов предлага да погледнем на Любовта другояче – като на жива, разумна субстанция, с ..
14.39 лв. 17.99 лв.
Brand: Анатолий Некрасов Model: Психология
От автора на бестселъра „Майчината любов“     Човек винаги е имал пот­ребност да открие своята „сродна душа“, оня единс­твен мъж или онази единствена жена, който/която/ да притежава качества, сравними с неговите, личност, общуването с която би го изпълнило с чувство на максимале..
14.39 лв. 17.99 лв.
Brand: Игор Калинаускас Model: Психология
     Типът личност (социотипът) не се променя за един ден или за една година. Той е нещо различно от възпитанието, културата и професията на човека. Социониката е наука, която изучава особеностите на личността и характера, психическите различия и взаимоотношенията между хората. Т..
5.00 лв.
Пътят към богатството. Как да станем и богати, и щастливи.
-20 % изчерпано
Brand: Валерий Синелников Model: Психология
     В. Синелников – известният практикуващ психотерапевт, психолог,  хомеопат, автор на уникални по леснотата и ефективността си психологически методики – представя книга, която ще привлече парите във вашия живот.• Вечно не ви достигат средства и нуждата ви притиска.• Страх..
9.59 лв. 11.99 лв.
НЛП влияние. Управление на хората и събитията
-20 % изчерпано
Brand: Я. Брейкър Model: Психология
     ЗА КАКВО НЯМА ДА ПРОЧЕТЕТЕ В ТАЗИ КНИГА - Няма да намерите съвети как да постъпите на престижна работа.- Тук няма да прочетете нито една рецепта, която да ви помогне да станете богати като Бил Гейтс.- Безполезно е да търсите правдоподобни истории от живота, които са случили ..
5.59 лв. 6.99 лв.
НЛП защита. Кажи "не" на манипулаторите.
-20 % изчерпано
Brand: Я. Брейкър Model: Психология
    Животът в обществото е непрестанна борба за безопасност и неприкосновеност. Как да се защитите от агресивното общество и да станете неуязвими?Множеството разгледани в тази книга психологически методи и механизми за защита ще ви помогнат да постигнете желаното.Тук няма да на..
5.59 лв. 6.99 лв.
НЛП за жените или как да покорите мъжете
-20 % изчерпано
Brand: Я. Брейкър Model: Психология
    “Бедните жени са затрупани от Интернет-информация, която често не може да им донесе нищо друго, освен вреда. По-добре те да черпят знания от моя безвреден текст, вместо да се мъчат да се доберат сами до същността на НЛП и по този начин да правят психологически експеримент..
5.59 лв. 6.99 лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)