Menu
Your Cart

Психология

Психология

Учим се да обичаме. Как да станем по-мъдри, свободни и щастливи
Нова Книга -20 %
Brand: Анатолий Некрасов Model: Психология
    От автора на бестселъра „Майчината любов“ Можем ли да се научим да обичаме? Можем ли да анализираме това чувство, да открием закономерност и правила? Да, възможно е. Авторът Анатолий Некрасов предлага да погледнем на Любовта другояче – като на жива, разумна субстанция, с ..
14.39 лв. 17.99 лв.
В търсене на своята половинка. Мит и реалност
Нова Книга -20 %
Brand: Анатолий Некрасов Model: Психология
От автора на бестселъра „Майчината любов“     Човек винаги е имал пот­ребност да открие своята „сродна душа“, оня единс­твен мъж или онази единствена жена, който/която/ да притежава качества, сравними с неговите, личност, общуването с която би го изпълнило с чувство на максимале..
14.39 лв. 17.99 лв.
Brand: Григорий Курлов Model: Психология
    Григорий Курлов е автор на твърде провокативни, дори шокиращи книги. Като „Проктология на щастието“ например, която предлагаме на вашето внимание. Той е майстор по холистична терапия, фулолог и психолог, създател и водещ в Школата за холистично съзнание, известна като Школа з..
11.19 лв. 13.99 лв.
Brand: Наталия Толстая Model: Психология
    Нашумялата руска писателка Наталия Толстая е практикуващ лекар-психоаналитик, кандидат на медицинските науки, член на мждународна терапевтична лига. Известнаа като експерт в семейните отношения, тя е човек с разностранни таланти – освен всичко друго рисува и пише книги, някои..
5.59 лв.
Brand: Игор Калинаускас Model: Психология
     Типът личност (социотипът) не се променя за един ден или за една година. Той е нещо различно от възпитанието, културата и професията на човека. Социониката е наука, която изучава особеностите на личността и характера, психическите различия и взаимоотношенията между хората. Т..
5.59 лв.
Пътят към богатството. Как да станем и богати, и щастливи.
-20 % изчерпано
Brand: Валерий Синелников Model: Психология
     В. Синелников – известният практикуващ психотерапевт, психолог,  хомеопат, автор на уникални по леснотата и ефективността си психологически методики – представя книга, която ще привлече парите във вашия живот.• Вечно не ви достигат средства и нуждата ви притиска.• Страх..
9.59 лв. 11.99 лв.
НЛП влияние. Управление на хората и събитията
-20 % изчерпано
Brand: Я. Брейкър Model: Психология
     ЗА КАКВО НЯМА ДА ПРОЧЕТЕТЕ В ТАЗИ КНИГА - Няма да намерите съвети как да постъпите на престижна работа.- Тук няма да прочетете нито една рецепта, която да ви помогне да станете богати като Бил Гейтс.- Безполезно е да търсите правдоподобни истории от живота, които са случили ..
5.59 лв. 6.99 лв.
Brand: Я. Брейкър Model: Психология
    Животът в обществото е непрестанна борба за безопасност и неприкосновеност. Как да се защитите от агресивното общество и да станете неуязвими?Множеството разгледани в тази книга психологически методи и механизми за защита ще ви помогнат да постигнете желаното.Тук няма да на..
5.59 лв. 6.99 лв.
НЛП за жените или как да покорите мъжете
-20 % изчерпано
Brand: Я. Брейкър Model: Психология
    “Бедните жени са затрупани от Интернет-информация, която често не може да им донесе нищо друго, освен вреда. По-добре те да черпят знания от моя безвреден текст, вместо да се мъчат да се доберат сами до същността на НЛП и по този начин да правят психологически експеримент..
5.59 лв. 6.99 лв.
Brand: Лев Можайски Model: Психология
     Великият телепат или шарлатанин? Избраният, надарен с божествен дар, или   нещастният, белязан с проклятие? Пророк или наместник на сатаната? Кой е той, знаменитият Волф Месинг? Сведенията за него са противоречиви и често пъти не съвсем достоверни. Личното дело на ..
6.56 лв. 8.20 лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)