Меню
Your Cart

Олга Грейг

Олга Ивановна Грейг
Олга Ивановна Грейг
Снимка: Интернет
Олга Ивановна Грейг е журналист и писател. Родена е в Урал, след това семейството се премества в Беларус. Завършила е Беларуски университет, филолог. Член на Съюза на писателите на Беларус. Работила е като редактор в издателство, специален кореспондент на телевизионна и радиокомпания, заместник-главен редактор на вестник. Автор на художествени и журналистически книги на исторически теми. Книгата „Тайната Антарктида, или Руското разузнаване на Южния полюс“ е включена в ТОП-20 на ТД „Москва“ повече от година. Книгата „Тайната доктрина на Третия райх, или това, в което вярваше Адолф Хитлер“ също веднага след публикуването ѝ в края на 2009 г. влезе в ТОП-20 на ТД „Москва“.
Пише в жанра проза, публицистика, есета, поезия, драматургия и др. Книгите ѝ са публикувани в Беларус, както и в московски издателства. Като автор участва в телевизионни програми на Русия, Беларус и Украйна. Литературно-критични материали и интервюта на автора са публикувани в руската преса („Литературная газета“, „Тайна власт“, „Тверская 13“, „Слово“, „Стъпки на Оракула“, „Руски бюлетин“, „Труд“ и др.). Член е на Съюза на писателите на СССР. Работи като редактор в издателство, живее в Москва.
Издателство „Паритет“, издаде пет книги на Олга Грейг.
Brand: Олга Грейг Model: Власт и мистика
Специалният отдел на НКВД в съветска Русия и тайното общество „АНЕНЕРБЕ“ в нацистка Германия провеждат редица изследвания, използвайки синтеза между науката и тайните знания, познати от древни времена. Загадъчни медицински експерименти, контакти със затворени за непосветените окултистки общества, ез..
15.92 лв. 19.90 лв.
Brand: Олга Грейг Model: Власт и мистика
Уинстън Чърчил е изключителен британски държавник, чийто живот и кариера са пряко свързани с две от най-големите и страшни събития на 20 век: Първата и Втората световни войни. Защо като ръководител на военноморския флот Чърчил участва в разработването на първите танкове и криптираща апаратура? Защо ..
8.00 лв. 19.90 лв.
Brand: Олга Грейг Model: Власт и мистика
Подземната страна Агарта Нацистите в Шамбала Хитлер в Антарктида Раса от свръхчовеци Автор: Олга Грейг Теорията за кухата земя описва нашата планета като черупка, чиято вътрешност е населена приблизително по същия начин като външната. Миниатюрно слънце витае в центъра, затопляйки интериора и негови..
15.92 лв. 19.90 лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Издателство „Паритет“ е основано през 2008 година.
Приоритетни и основни направления на издателство Паритет“ са: История, психология, езотерика, здраве и дълголетие, художествената литература и книги за деца. Негова специализация са произведения от руската литература, които нямат аналог в България: исторически и публицистични романи, книги за политически дейци, разузнаването и шпионажа, Биографии и мемоарна литература; документални книги на известни писатели и журналисти, посветени на историята на Втората Световна Война, на съвременната политика и обществения живот. Издателството представя на читателите и Книги за Деца в поредицата „Златни страници“. Също така в Библиотека за четене и Колекция класика, предлагаме незабравими световни класики за почитателите на добрата литература!