Меню
Your Cart

Николай Стариков

Николай Стариков
Николай Стариков
Николай Стариков е роден през 1970 година в Ленинград (Санкт Петербург). Завършил е Ленинградския инженерно-икономически институт „Палмиро Толиати“ със специалност инженер-икономист в химическата промишленост. През 1994 година започва работа като мениджър по рекламата и скоро става началник на рекламния отдел на вестник „Реклама-Шанс“. В момента заема длъжността търговски директор в телевизионния „Първи канал“ в Санкт Петербург. Привърженик на консервативните възгледи, противник на либерализма, подкрепя Путин. Стариков смята, че Сталин е изиграл положителна роля в развитието на Русия и е бил отровен с активното участие на западните спецслужби. Автор е на книгата „Войските на НКВД в Сталинградската битка“, в която изследва архивни документи, някои от които с гриф „Строго секретно“. Като професионален историк Стариков изследва всички аспекти от дейността на войските на НКВД през Втората световна война.
Brand: Николай Стариков Model: Втора световна война
Военни изследователи и писатели посвещават работата си на героите-пехотинци, артилеристи, разузнавачи и военни лекари. Наред с тях обаче в Отечествената война взимат участие и други хора, чиято военна дейност до момента все още не е напълно разкрита и осветена. Става дума за граничните войски и войс..
8.00 лв. 18.99 лв.
ВОЙСКИТЕ НА НКВД В СТАЛИНГРАДСКАТА БИТКА
изчерпано
Brand: Николай Стариков Model: Втора световна война
Сталинградската битка отбелязва коренен поврат както във Великата отечествена, така и във Втората световна война. От настъпваща от Брест до Волга Червената армия се превръща в настъпваща до Берлин, до победата. В сражението участват граничните и други войски на НКВД. Доскоро техните архивни фондове ..
21.90 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
Издателство „Паритет“ е основано през 2008 година.
Приоритетни и основни направления на издателство Паритет“ са: История, психология, езотерика, здраве и дълголетие, художествената литература и книги за деца. Негова специализация са произведения от руската литература, които нямат аналог в България: исторически и публицистични романи, книги за политически дейци, разузнаването и шпионажа, Биографии и мемоарна литература; документални книги на известни писатели и журналисти, посветени на историята на Втората Световна Война, на съвременната политика и обществения живот. Издателството представя на читателите и Книги за Деца в поредицата „Златни страници“. Също така в Библиотека за четене и Колекция класика, предлагаме незабравими световни класики за почитателите на добрата литература!