Меню
Your Cart

Николай Пейчев

Николай Пейчев
Николай Пейчев
Снимка: Интернет
Николай Пейчев е автор на уникална система за възстановяване на здравето, която вече е помогнала на хиляди хора. Психолог, писател, треньор за личностно израстване.
В детската си възраст Николай често е страдал от тежки заболявания, бил е в критично състояние. Започва да чете книги за здравето. Това обаче не му било достатъчно и като тийнейджър започва да се интересува от езотериката и окултните науки. По-късно интересите на младежа се насочват към философията и религията.
Николай често посещавал различни ясновидци, езотерици и лечители. Докато живее в Индия изучава философията на източните страни, практикува йога. След като усвоява тази наука, народният лечител започна да помага на нуждаещи се. По-късно, усещайки собствената си сила, той започва да провежда обучения и семинари.
Николай Пейчев става основател на Международна академия на професионалните лечители. Той редовно провежда семинари и обучителни курсове. Неговата уникална система започва да дава отлични резултати. Повече от 150 хиляди души вече са получили своето уникално образование. Специалистът е сигурен, че всяко лечение трябва да започне с душата, за да се промени общия мироглед на човека. Той подробно описва своя опит в книгите си.
Стотици негови ученици вече работят с хора в различни страни и градове. Признат е за най-добрия лечител в Русия през 2014 г. на конгреса на лечителите в Москва, за което получава най-високата награда „Звездата на лечителя“.
Негови книги издадени от издателство „Паритет“ са: „Система за пълно възстановяване на здравето. Причини за заболяванията и пътища за тяхното отстраняване“, „Тайните на душата. Как да се избавите от болестите и никога повече да не боледувате“, „Многомерният модел на човека. Как да се избавите от болестите и никога повече да не боледувате“.
Brand: Николай Пейчев Model: Езотерика
    Николай Пейчев е известен биоенергетик и диагностик. В книгите си „Многомерният модел на човека“ и „Тайните на душата“, издадени от издателство „Паритет“, авторът споделя с читателите своя опит от наблюденията си върху природата на възникването на различните болести и предлаг..
15.19 лв. 18.99 лв.
Brand: Николай Пейчев Model: Езотерика
     Като личност човекът се формира от външната среда, от отношенията му с хората. Ако те са накърнени, накърнена е и личността му, ако се излекуват, излекува се и душата, и тялото. Значи, той трябва да се избави от болката, която го кара да страда. Но как да я премахне? Според ..
15.19 лв. 18.99 лв.
Brand: Николай Пейчев Model: Езотерика
     Тази книга представлява практическо пособие за самопомощ и оказване на помощ на околните. Авторът проследява възникването на заболяванията, представя философското си осмисляне на света и постиженията си в енергоинформационната диагностика и терапия. Когато получаваш истинско..
15.19 лв. 18.99 лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Издателство „Паритет“ е основано през 2008 година.
Приоритетни и основни направления на издателство Паритет“ са: История, психология, езотерика, здраве и дълголетие, художествената литература и книги за деца. Негова специализация са произведения от руската литература, които нямат аналог в България: исторически и публицистични романи, книги за политически дейци, разузнаването и шпионажа, Биографии и мемоарна литература; документални книги на известни писатели и журналисти, посветени на историята на Втората Световна Война, на съвременната политика и обществения живот. Издателството представя на читателите и Книги за Деца в поредицата „Златни страници“. Също така в Библиотека за четене и Колекция класика, предлагаме незабравими световни класики за почитателите на добрата литература!