Меню
Your Cart

Николай Курдюмов

Николай Курдюмов
Николай Курдюмов
Николай Иванович Курдюмов е агроном и еколог, активен привърженик и популяризатор на естественото практическо земеделие и интелигентното домашно градинарство, специалист по приложно градинарство и лозарство, автор на много книги. Отдаден на идеята за природосъобразен начин на живот. Роден е през 1960 г. в Адлер, Краснодарски край, Русия. През 1982 г. завършва агрономство в Московската селскостопанска академия „К. А. Тимирязев“. Автор на книгата „Умна градина“, издадена в многомилионен тираж в цял свят. Книгата, както и другите му книга се отличават с общодостъпен език, яснотата и практическа приложимост на съветите му. Днес продължава да живее в любимата си къща, разположена на 35 декара естествена, чиста земя и да пише своите книги, илюстрирайки ги с много илюстрации. Пише за възпитание, психология, любов, човешки взаимоотношения, ефективна педагогика, здраве и дълголетие. Обича да пее и да снима.
Brand: Николай Курдюмов Model: Градина
Ако искате да получите екологично чист продукт без да полагате много усилия, непременно трябва да сте в течение на новостите в градинарството, които ще ви помогнат да улесните грижите за растенията си. Внимание заслужават и изобретенията на любителите градинари. По правило те обикновено излизат дост..
17.52 лв. 21.90 лв.
Brand: Николай Курдюмов Model: Здраве
Искате градината ви да е препълнена от най-различни плодове? В такъв случай новата книга на Николай Курдюмов е точно за вас! Методите на известния градинар и автор не изискват специални ресурси, но по-важното е, че те следват принципите на екологичното земеделие. От тази книга ще научите кои от трад..
17.52 лв. 21.90 лв.
Brand: Николай Курдюмов Model: Здраве
Тази книга на Николай Курдюмов е за това как да си направим плодородна и красива градина, която да не изисква къртовски труд и да не отнема цялото ни свободно време, а точно обратното – да ни радва с богата реколта от чиста и здравословна храна и постоянно да предизвиква творческото си мислене. Изгр..
17.52 лв. 21.90 лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Издателство „Паритет“ е основано през 2008 година.
Приоритетни и основни направления на издателство Паритет“ са: История, психология, езотерика, здраве и дълголетие, художествената литература и книги за деца. Негова специализация са произведения от руската литература, които нямат аналог в България: исторически и публицистични романи, книги за политически дейци, разузнаването и шпионажа, Биографии и мемоарна литература; документални книги на известни писатели и журналисти, посветени на историята на Втората Световна Война, на съвременната политика и обществения живот. Издателството представя на читателите и Книги за Деца в поредицата „Златни страници“. Също така в Библиотека за четене и Колекция класика, предлагаме незабравими световни класики за почитателите на добрата литература!