Меню
Your Cart

Наталия Толстая

Наталия Владимировна Толстая
Наталия Владимировна Толстая
Снимка: Интернет
Наталия Владимировна Толстая е психотерапевт, позитивен психолог, писател, телевизионен и радиоводещ. Родена е през 1972 г. в село Синегорски (Ростовска област), в семейство на лекари. Баща ѝ е хирург, а майка ѝ е акушер-гинеколог. Дядо ѝ по майчина линия е старши лейтенант от гвардията, Герой на Съветския съюз.
Наталия Толстая завършва Ростовския държавен медицински университет през 1996 г. със специалност педиатрия. През 1998 г. специализира „Микрохирургия на очите“. През 2006 г. тя повишава квалификацията си в Руската медицинска академия за следдипломно образование на Росздрав, катедра по психотерапия, медицинска психология и сексология.
През 2014 г. получава сертификат с достъп до медицинска или фармацевтична дейност по специалността „Психиатрия“. Позитивен психолог, пълноправен член на международната психотерапевтична лига и Академията на медико-техническите науки. Водещ на авторското обучение „Психология на любовта“. Създател и ръководител на „Училище за любов и доброта“.
През 2005 г. завършва Московския институт за телевизия и радиоразпръскване Останкино със специалност „телевизионна водеща“. Написала е 20 художествени и журналистически книги. Основният мотив са психологическите аспекти в областта на отношенията между мъж и жена. Член на Съюза на писателите на Русия, Международната федерация на рускоезичните писатели и Съюза на писателите на Русия.

Няма Автори в списъка.

Издателство „Паритет“ е основано през 2008 година.
Приоритетни и основни направления на издателство Паритет“ са: История, психология, езотерика, здраве и дълголетие, художествената литература и книги за деца. Негова специализация са произведения от руската литература, които нямат аналог в България: исторически и публицистични романи, книги за политически дейци, разузнаването и шпионажа, Биографии и мемоарна литература; документални книги на известни писатели и журналисти, посветени на историята на Втората Световна Война, на съвременната политика и обществения живот. Издателството представя на читателите и Книги за Деца в поредицата „Златни страници“. Също така в Библиотека за четене и Колекция класика, предлагаме незабравими световни класики за почитателите на добрата литература!