Меню
Your Cart

Колин Типинг

Колин Типинг
Колин Типинг
Снимка: Интернет
Колин Типинг (1941-2019) — основател и генерален директор на Института за радикална прошка в Атланта, Джорджия („Institute for Radical Forgiveness Therapy and Coaching“). Провеждал е курсове и семинари по личностно и духовно развитие в много държави.
Колин е роден в Англия. Родителите му били обикновени работници. Семейството е трябвало да оцелее в атмосферата на военните години и в периода, когато страната се възстановява. Въпреки трудностите, според Типинг, родителите му са били любящи и трудолюбиви хора, които са осигурили на сина си спокойно и радостно детство. След като завършва училище, той отива на служба в Кралските военновъздушни сили, остава там 4 години и след това записва висшето училище. След дипломирнето си започва работа в колеж като учител. Продължава да учи дори след като отива в САЩ, където през 1984 г. получава диплома по специалността „хипнотерапевт-клиницист“. Типинг се интересува от хипнозата, защото тя ускорява психотерапевтичния процес поне 3 пъти.
От 1984 г. живее в Америка със съпругата си Джоан. Колин е автор на популярните в цял свят книги: „Радикална прошка“, „Радикална проява“ и „Радикална карма“.
Уникалния метод за радикална прошка, разработен от Колин Типинг, променя живота на хиляди хора в различни страни и континенти. Трудно е да се обясни как и защо този метод дава такива невероятни резултати, но със сигурност може да се каже, че помага на човек да извърши енергийна промяна, да промени живота си към по-добро. В резултат на този метод блокираната енергия се освобождава и по този начин трудни, сложни и отдавна смущаващи житейски ситуации се решават сами.
Издателство „Паритет“ издаде книгата на Колин Типинг „Радикална прошка. Духовна технология, за изцеление на взаимоотношенията, освобождаване от гнева и чувството за вина, намиране на взаимно разбирателство във всяка ситуация“
Brand: Колин Типинг Model: Приложна психология
Авторът на бестселъра Радикална прошка – Колин Типинг, ни предлага нов и изключително полезен инструмент, с чиято помощ всеки от нас би могъл да привлече в живота си всичко, което желае и което не противоречи на законите на Вселената. В ръцете си вие държите невероятно мощна и ефективна духовна техн..
17.52 лв. 21.90 лв.
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)
Издателство „Паритет“ е основано през 2008 година.
Приоритетни и основни направления на издателство Паритет“ са: История, психология, езотерика, здраве и дълголетие, художествената литература и книги за деца. Негова специализация са произведения от руската литература, които нямат аналог в България: исторически и публицистични романи, книги за политически дейци, разузнаването и шпионажа, Биографии и мемоарна литература; документални книги на известни писатели и журналисти, посветени на историята на Втората Световна Война, на съвременната политика и обществения живот. Издателството представя на читателите и Книги за Деца в поредицата „Златни страници“. Също така в Библиотека за четене и Колекция класика, предлагаме незабравими световни класики за почитателите на добрата литература!