Меню
Your Cart

Власт и мистика

Мистиката е вяра в божественото, в тайнственото. И когато мистиката е издигната на ниво държавна политика от хора с огромна власт, те започват да се смятат за богопомазани, а за държавите и народите, които са управлявани от такива хора, се случват национални катастрофи. В този раздел са публикувани Мистични книги за окултните вярвания на нацистите, за тайната доктрина на третия райх, за масонството, за сексуалната революция в съветска Русия, теорията за Кухата земя и др.
Издателство „Паритет“ предоставя на Вашето внимание подбрани Исторически книгиКниги за Втората Световна Война, Биографии на известни личности,  исторически романи  за жестоки диктатори, знаменити владетели и велики пълководци от световната история, както и съвременни мемоари и публицистика.
Brand: Олга Грейг Model: Власт и мистика
Да се промени обществото е възможно, трябва само да се промени същността на Жената – материалното, духовното и моралното й предназначение.     Тази книга е за трансформацията на руската жена от „старата епоха“ в представителка на социалистическата система, когато настъп..
7.00 лв.
Тайната доктрина на Третия райх, или в какво е вярвал Адолф Хитлер
-59 % изчерпано
Brand: Олга Грейг Model: История
    Преди няколко години една новина обиколи света: намерена е Библия, редактирана от бившия диктатор на фашистка Германия Адолф Хитлер! Това съобщиха водещи германски и английски вестници, макар че тази находка се крие от обществеността още от края на 80-те години на ХХ век. Защ..
7.00 лв. 16.99 лв.
Как Сталин и Хитлер създавали свръхчовека
изчерпано
Brand: Дмитрий Любченко Model: История
     Дарвин, както е известно, порицал човека, който акуратно изследвал наследствените признаци на конете и кучетата и при това самият той безразсъдно встъпил в брак. Неговият племенник Франсис Галтън, сериозно заинтересован от въпроса за предаване на най-добрите качества на след..
7.00 лв.
Сталин и франкмасоните
изчерпано
Brand: Петър Бойко Model: История
    Сложното международно положение на Русия се обяснява с острия конфликт между държавното ? ръководство и световното масонство. На малцина обаче са известни корените на това противоборство, неговата финансова подплата.     В тази книга се разказва за влияни..
7.00 лв.
Заговорът на масоните срещу Русия. Сталин отвръща на удара
изчерпано
Brand: Олег Грейг Model: История
    Книгата на Олег Грейг е написана в присъщия на автора стил, при който познатата ни реалност е само тънък слой лед над скритите течения на световната политика. Ожесточеното противоборство на имперското разузнаване на Русия с тайния, но могъщ Орден, стремящ се към планетарна вл..
7.00 лв.
Екстрасенси и магове в спецслужбите по света
-20 % изчерпано
Brand: Олга Грейг Model: История
    Паранормалните и екстрасензорните способности на човека му дават възможност да властва над природата и хората. Ето защо магията открай време е толкова примамлива за всякакви авантюристи, за разни злодеи, а и за политици, които жадуват да открият начин, с който тайно да цимент..
13.59 лв. 16.99 лв.
Четвъртият райх, или идващата раса на Кухата земя
-50 % изчерпано
Brand: Олга Грейг Model: История
     В Третия райх се отнасяли сериозно към теорията за кухата земя и дори правили опити за „влизане в подземния свят, населен с разумни същества”. Що за сили живеят в Кухата земя и какви тайни е разкрил Великият фюрер, който общувал с тайнствената Разумна сила? Успял ли е да вле..
7.00 лв. 13.99 лв.
От НКВД до АНЕНЕРБЕ, или магията на Звездата и Свастиката
изчерпано
Brand: Олга Грейг Model: История
     Спецотделът на НКВД и „Аненербе“, секретните структури на сталинска Русия и нацистка Германия, влезли в жестока схватка през Втората световна война, и досега всяват страх у по-възрастното поколение. В тази книга Олга Грейг разказва за интригите и жестокостите на съветск..
7.00 лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)
Издателство „Паритет“ е основано през 2008 година.
Приоритетни и основни направления на издателство Паритет“ са: История, психология, езотерика, здраве и дълголетие, художествената литература и книги за деца. Негова специализация са произведения от руската литература, които нямат аналог в България: исторически и публицистични романи, книги за политически дейци, разузнаването и шпионажа, Биографии и мемоарна литература; документални книги на известни писатели и журналисти, посветени на историята на Втората Световна Война, на съвременната политика и обществения живот. Издателството представя на читателите и Книги за Деца в поредицата „Златни страници“. Също така в Библиотека за четене и Колекция класика, предлагаме незабравими световни класики за почитателите на добрата литература!