Меню
Your Cart

Игор Соломин

Игор Соломин е историк по образование. Години наред той изучава задълбочено и в детайли историята на Русия. Живее в Санкт Петербург. В началото на 2022 г. издателство „Паритет“ отпечата неговата книга „Руските разузнавачи: нови имена и факти“. Нова книга „Путин и неговото обкръжение. Кой управлява Русия?“ е посветена на президента на Русия Владимир Путин и неговото най-близко обкръжение. В момента тази книга е невъзможно да бъде публикувана в Русия, ето защо авторът разреши тя да бъде отпечатана за първи път в България.
Brand: Игор Соломин Model: Световна история
Всяка голяма държава, всяка чуждестранна разузнавателна служба има нелегални шпиони. В художествената литература е възпят образът на агент 007. Героите на тази книга също са легендарни личности. Те са историята и славата на съветското и руското разузнаване. Някои от тях по време на Великата отечеств..
17.52 лв. 21.90 лв.
Brand: Игор Соломин Model: Мемоари и публицистика
Тази книга на автора Игор Соломин, разказва за „политическия елит“ в Русия, за хората в обкръжението на Владимир Путин, които ръководят съдбата на цялата страна: приятели, олигарси, управители на държавни монополи, чиновници и министри. Путин винаги разчита на приятелите си – те са изключително..
15.92 лв. 19.90 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
Издателство „Паритет“ е основано през 2008 година.
Приоритетни и основни направления на издателство Паритет“ са: История, психология, езотерика, здраве и дълголетие, художествената литература и книги за деца. Негова специализация са произведения от руската литература, които нямат аналог в България: исторически и публицистични романи, книги за политически дейци, разузнаването и шпионажа, Биографии и мемоарна литература; документални книги на известни писатели и журналисти, посветени на историята на Втората Световна Война, на съвременната политика и обществения живот. Издателството представя на читателите и Книги за Деца в поредицата „Златни страници“. Също така в Библиотека за четене и Колекция класика, предлагаме незабравими световни класики за почитателите на добрата литература!