Меню
Your Cart

Златни настройки на душата

Златни настройки на душата
изчерпано

    Проф. Кацудзо Ниши е широко известен със своята система на здравето, която кратко е формулирал, като „Система на четирите правила“. Правилното хранене, здравия сън, пълноценното движение и позитивното мислене – това са тайните за дълголетие и здраве. Системата на Кацудзо Ниши – това е истинската жизнена философия, насочена за успех и хармонизизация във всички сфери на човешкото съществуване.

    Практическите препоръки, комплексите упражнения и медитативни източни техники са помогнали на вече хиляди хора да оздравеят и постигнат хармония.

    „Движението към самоусъвършенстване е безкрайно. А пътят към хармонизация на духа, укрепването на тялото и здравето изискват от нас ежедневен и радостен труд. Мнозина вече са придобили бодрост на духа и тялото, следвайки правилата на здравето и практикувайки упражненията за оздравяване на организма. За да ви помогна, аз съм съставил в отделен сборник текстове, притежаващи целителна сила – настройките на Ниши. Като ги използвате, вие ще успеете по пътя към просветление на душата и тялото много по-бързо и с много по-малко усилия“.

 Кацудзо Ниши

    В тази книга ще намерите:

• Настройки за здраве и изцеление;
• Настройки за хармония и увереност в себе си;
• Настройките за здравословен сън и добро храносмилане;
• Настройки за процъфтяване и богатство;
• Изцеляващи мантри.

Златни настройки на душата
8.99 лв.

Опции