Меню
Your Cart

Лекува природата

Лекува природата

Всички лечебни дарове, които черпим от природата под формата на билки и растения, имат силата да ни лекуват. Животът на съвременния човека се състои от дълги часове седене пред компютър, пътуване по задръстени улици между работното място и домът, дишане на мръсен въздух в града, стрес. Вследствие на всичко това хората са напрегнати, изнервени и болни. Когато ни заболи нещо, бързо пием болкоуспокояващо, а когато сме нервни, вземаме успокоително. Като резултат от нездравословния начин на живот, ние се отдалечаваме от нашата същност и от първичното. Книгите ни помагат да се върнем към нашите корени, а именно – природата.
Открийте решението на Вашите проблеми, чрез използването на природните елементи - научете как от нашите поредици Книги за Здраве, Книги за Естествено оздравяване и Източна медицина.
Brand: Анастасия Семьонова Model: Здраве и дълголетие
     Водата е уникален източник на енергия. Тя е способна да предава информация, „да запомня“ мисли и дори да лекува човешкия организъм. Водата очиства не само физическата мърсотия, но и енергийната. Анастасия Семьонова подробно разказва за това, как действа изцеляващата ? енерги..
12.79 лв. 15.99 лв.
Лeчебни подправки и зеленчуци. Срещу 100 болести
-20 % изчерпано
Brand: Олга Романова Model: Здраве и дълголетие
     Храната трябва да бъде лекарство, а лекарството – храна, твърдял Хипократ. Знаем това за месото, зеленчуците и плодовете. Но не се замисляме, че разнообразните подправки, които ежедневно употребяваме, са не само ароматни и вкусни, но и притежават лечебни свойства. Също като ..
10.39 лв. 12.99 лв.
Brand: Галина Кизима Model: Моята градина
     Тази книга съдържа най-изчерпателната информация за отглеждането на плодове и зеленчуци: особености на зеленчуковите култури, техните нужди и капризи, препоръки с описания стъпка по стъпка – отглеждане на разсад, ефективни и безопасни средства и начини за защита от вредители..
13.59 лв. 16.99 лв.
А. Залманов. Капиляротерапия и натуропатия на болестите
изчерпано
Brand: Юри Каменев Model: Здраве и дълголетие
    В книгата ще научите повече за това, какво представлява капиляротерапията и как да се    прилагат правилно терпентиновите вани.     Капиляротерапията - това е метод на лечение, в основата на който лежи въздействието върху капилярите – най-м..
7.00 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Издателство „Паритет“ е основано през 2008 година.
Приоритетни и основни направления на издателство Паритет“ са: История, психология, езотерика, здраве и дълголетие, художествената литература и книги за деца. Негова специализация са произведения от руската литература, които нямат аналог в България: исторически и публицистични романи, книги за политически дейци, разузнаването и шпионажа, Биографии и мемоарна литература; документални книги на известни писатели и журналисти, посветени на историята на Втората Световна Война, на съвременната политика и обществения живот. Издателството представя на читателите и Книги за Деца в поредицата „Златни страници“. Също така в Библиотека за четене и Колекция класика, предлагаме незабравими световни класики за почитателите на добрата литература!