Меню
Your Cart

Лекува природата

Лекува природата

Brand: Анастасия Семьонова Model: Здраве и дълголетие
     Водата е уникален източник на енергия. Тя е способна да предава информация, „да запомня“ мисли и дори да лекува човешкия организъм. Водата очиства не само физическата мърсотия, но и енергийната. Анастасия Семьонова подробно разказва за това, как действа изцеляващата ? енерги..
12.79 лв. 15.99 лв.
Лeчебни подправки и зеленчуци. Срещу 100 болести
-20 % изчерпано
Brand: Олга Романова Model: Здраве и дълголетие
     Храната трябва да бъде лекарство, а лекарството – храна, твърдял Хипократ. Знаем това за месото, зеленчуците и плодовете. Но не се замисляме, че разнообразните подправки, които ежедневно употребяваме, са не само ароматни и вкусни, но и притежават лечебни свойства. Също като ..
10.39 лв. 12.99 лв.
Brand: Галина Кизима Model: Моята градина
     Тази книга съдържа най-изчерпателната информация за отглеждането на плодове и зеленчуци: особености на зеленчуковите култури, техните нужди и капризи, препоръки с описания стъпка по стъпка – отглеждане на разсад, ефективни и безопасни средства и начини за защита от вредители..
10.39 лв. 12.99 лв.
Brand: Юри Каменев Model: Здраве и дълголетие
    В книгата ще научите повече за това, какво представлява капиляротерапията и как да се    прилагат правилно терпентиновите вани.    Капиляротерапията - това е метод на лечение, в основата на който лежи въздействието върху капилярите – най..
6.00 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)