Меню
Your Cart

Лекува природата

Лекува природата

Правилно хранене. Полезни съвети и лечебни диети
изчерпано
Brand: Мария Антонова Model: Здраве и дълголетие
    Не съществува здравословен проблем,който да не е породен от начина на хранене. Тази книга е сборник на знания за храненето. Тя не е просто изброяване какво трябва и какво не трябва да се яде, тя съдържа информация за правилното хранене както на здравия, така и на болния човек..
5.00 лв.
Brand: Анастасия Семьонова Model: Здраве и дълголетие
     Водата е уникален източник на енергия. Тя е способна да предава информация, „да запомня“ мисли и дори да лекува човешкия организъм. Водата очиства не само физическата мърсотия, но и енергийната. Анастасия Семьонова подробно разказва за това, как действа изцеляващ..
5.00 лв.
Brand: Олга Романова Model: Здраве и дълголетие
     Храната трябва да бъде лекарство, а лекарството – храна, твърдял Хипократ. Знаем това за месото, зеленчуците и плодовете. Но не се замисляме, че разнообразните подправки, които ежедневно употребяваме, са не само ароматни и вкусни, но и притежават лечебни свойства. Също като ..
10.39 лв. 12.99 лв.
Brand: Галина Кизима Model: Моята градина
     Тази книга съдържа най-изчерпателната информация за отглеждането на плодове и зеленчуци: особености на зеленчуковите култури, техните нужди и капризи, препоръки с описания стъпка по стъпка – отглеждане на разсад, ефективни и безопасни средства и начини за защита от вредители..
10.39 лв. 12.99 лв.
Brand: Линда Ларсен Model: Здраве и дълголетие
     Суровоядците, или натуристите, смятат, че храната не бива да се подлага на термична обработка, защото унищожава витамините и минералите. Чували ли сте максимата: "Ние сме това, което ядем"? Може би наистина е така, защото човек, който води здравословен начин на живот, със си..
5.00 лв.
Brand: Мария Антонова Model: Здраве и дълголетие
    Нормално е, когато жената е бременна, да прибави към теглото си 10 кг, а дори и повече. Причината – промяната на хормоналния баланс и забавянето на обмяната на веществата. А за да се нормализират те, трябва да се свалят излишните килограми, за което са нужни поне няколко месе..
5.00 лв.
Brand: Мария Антонова Model: Здраве и дълголетие
    Хемоглобинът, този важен елемент на кръвта, е жизнено необходим за добрата работа на организма. При недостига му се появява анемия, понижава се имунитетът и се увеличава рискът от инфекциозни заболявания. От тази книга ще узнаете каква е връзката му със здравето на човека, пр..
5.00 лв.
Brand: Мария Антонова Model: Здраве и дълголетие
    Високото ниво на захарта в кръвта е сигурен признак за захарен диабет. Захарният диабет е хронично заболяване, което нарушава обмяната на веществата, оказва разрушително действие на органите и системите – сърцето, бъбреците, зрението, кръвоносните съдове . За да се поддържа н..
5.00 лв.
Brand: Мария Антонова Model: Здраве и дълголетие
     Високото ниво на холестерола в кръвта е един от най- рисковите фактори за заболявания на сърцето: атеросклероза, инфаркт, исхемична болест. Съвременният човек получава с храната много повече калории, отколкото изразходва при малкоподвижния си начин на живот. В същото време п..
5.00 лв.
Лечебни масла. Зехтин, слънчогледово олио, царевично, ленено, елхово и други масла
изчерпано
Brand: Юлия Андреева Model: Здраве и дълголетие
    За ле­чеб­ни­те свойс­т­ва на рас­ти­тел­ни­те мас­ла мо­же да се го­во­ри до без­к­рай­ност: те ле­ку­ват, хра­нят ни, вди­гат ни на кра­ка да­ват ни си­ли, въз­в­ръ­щат ни здра­ве­то и мла­дост­та.    От древ­ни вре­ме­на рас­ти­тел­ни­те мас­ла са съ..
7.99 лв.
Brand: Евгений Щадилов Model: Здраве и дълголетие
    Всички знаят, че като се храним правилно, в същото време се изчистваме от шлаката в организма ни. Затова, ако се интересувате от здравето си, трябва добре да знаете кога и какво да ядете. В своята книга Евгений Щадилов отговаря на този не съвсем лесен въпрос. Той подробно и а..
5.00 лв.
Показва 1 до 12 от 33 (3 страници)