Меню
Your Cart

Лекува природата

Лекува природата

Brand: Олга Романова Model: Здраве и дълголетие
     Храната трябва да бъде лекарство, а лекарството – храна, твърдял Хипократ. Знаем това за месото, зеленчуците и плодовете. Но не се замисляме, че разнообразните подправки, които ежедневно употребяваме, са не само ароматни и вкусни, но и притежават лечебни свойства. Също като ..
10.39 лв. 12.99 лв.
Brand: Галина Кизима Model: Моята градина
     Тази книга съдържа най-изчерпателната информация за отглеждането на плодове и зеленчуци: особености на зеленчуковите култури, техните нужди и капризи, препоръки с описания стъпка по стъпка – отглеждане на разсад, ефективни и безопасни средства и начини за защита от вредители..
10.39 лв. 12.99 лв.
Лечебни масла. Зехтин, слънчогледово олио, царевично, ленено, елхово и други масла
изчерпано
Brand: Юлия Андреева Model: Здраве и дълголетие
    За ле­чеб­ни­те свойс­т­ва на рас­ти­тел­ни­те мас­ла мо­же да се го­во­ри до без­к­рай­ност: те ле­ку­ват, хра­нят ни, вди­гат ни на кра­ка да­ват ни си­ли, въз­в­ръ­щат ни здра­ве­то и мла­дост­та.    От древ­ни вре­ме­на рас­ти­тел­ни­те мас­ла са съ..
7.99 лв.
99 съвета при високо кръвно и главоболие
Избрани книги -20 %
Brand: Олга Романова Model: Здраве и дълголетие
    Ако вашата диагноза е хипертония или имате често главоболие – не се отчайвайте! Като прочетете тази книга, ще се убедите, че тези проблеми не са присъда и с тях можете да се преборите, като следвате препоръките и съветите.     Ще научите, какво е хиперто..
5.59 лв. 6.99 лв.
Brand: Олга Романова Model: Здраве и дълголетие
    В тази книга ще стане дума за три есенни растения: шипка, глог и калина. Защо есенни? Просто защото плодовете на тези растения узряват през есента, когато целебните свойства на листата и плодовете на повечето растения вече са преминали или привършват. А плодовете на тази ..
5.44 лв. 6.80 лв.
Brand: Олга Романова Model: Здраве и дълголетие
    Зеленчуците имат неоценима полза за нашия организъм.    В правилно подбран порцион те стават не само храна, но и надеждно лечебно и профилактично средство. Те ще помогнат да се избавите от затлъстяване и захарен диабет, атеросклероза, заболявания на сто..
6.80 лв.
Дафинов лист, горчица и други домашни подправки
-20 % изчерпано
Brand: Олга Романова Model: Здраве и дълголетие
    Светът на подправките е необятен. Много от тях са и отлични лекарства, които отдавна се използват в народната медицина. И днес подправките имат своето запазено място във всяко домакинство - не струват скъпо, а са изключително полезни. Те оказват благотворно влияние на организ..
5.44 лв. 6.80 лв.
Сребърната вода - живителна сила
изчерпано
Brand: Анастасия Семьонова Model: Здраве и дълголетие
    Водата е живот. Храната, която поглъщаме се състои от 90% от вода. А и ние самите всъщност сме вода, защото 80% от човешкия организъм са вода.    Водата ни е необходима като въздуха, ако ми позволите този каламбур. Нещо повече, на нас ни е необходима пр..
7.99 лв.
Очистване с природни средства. Натурални сорбенти - глина, въглен и трици
изчерпано
Brand: Олга Романова Model: Здраве и дълголетие
    Сорбентите са вещества, които поглъщат и задържат други вещества. Такива са например: глината, въгленът, триците, за които Олга Романова разказва в книгата, която държите в ръцете си. Тази тяхна способност позволява те да се използват като лечебни средства, очистващи човешкия..
6.80 лв.
Чесън и лук хиляда болести лекуват
изчерпано
Brand: Олга Романова Model: Здраве и дълголетие
    В тази книга са събрани рецепти на ефикасни настойки, мазила и отвари с основни лечебни съставки лукът и чесънът. Сборникът ще ви подскаже как можете да направите в домашни условия прости, достъпни и главното, действащи лекарства от тези продукти.    Тук с..
6.99 лв.
Brand: Наталия Любимова Model: Здраве и дълголетие
      Човешкото тяло е единен организъм, надарен с вековната мъдрост на Природата. Научете се да разговаряте със своето тяло, слушайте съветите му и живейте в хармония с него. На това може да ви научи кинезиологията.    Използвайки мъдростта на тялото, мо..
5.00 лв.
Brand: Анастасия Семьонова Model: Здраве и дълголетие
     Диводородният пероксид Н2О2 (водороден пероксид, водороден прекис) ни е познат още от детството. Именно с него мажеха ожулените ни колена и лакти, само че майките ни го наричаха простичко „кислородна вода“. Но лечебните свойства на пероксида са много повече.   ..
7.19 лв. 8.99 лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)