Меню
Your Cart

Източна медицина

Източна медицина

Brand: Ким Сохе, Лой Со Model: Естествено оздравяване
    На корейски „су“ означава китка, а „джок“ – стъпало. Су-джок терапията се основава на традиционната акупунктура и източната медицина. Красотата, ефективността и безопасността на лечебния метод, разработен от южнокорейския професор Пак Чже By, са привлекли вниманието на хора с..
11.89 лв. 16.99 лв.
Brand: Олег Асташенко Model: Здраве и дълголетие
    Днес всеки може да прави масаж у дома, без да напуска спалнята! Следвайте простичките инструкции стъпка по стъпка, подробно описани в тази книга, и ще се отървете от болежките. Лечебното въздействие на масажа ще подобри общото ви състояние, ще намали стреса и дори ще премахне..
11.89 лв. 16.99 лв.
Лечебни докосвания. Енергиен масаж по линиите и точките
изчерпано
Brand: Ки Шенг Ю Model: Здраве и дълголетие
    Животът ни в мегаполиса е преизпълнен със събития, ние се надпреварваме със самите себе си да бъдем по-активни и по-успешни. Но плащаме за това с преумора, емоционална напрегнатост и дискомфорт. Как да се предпазваме от стреса? Как да запазваме позитивната си нагласа,  д..
7.99 лв.
Brand: Игор Лопатин Model: Здраве и дълголетие
     Наименованието на тригерните точки идва от английската дума trigger, която означава «спусък на пушка». Защото при натиск върху тях възниква рязка болка като при дърпане на спусък и изстрелване на куршум. Най-често те се откриват в мускулите на врата, раменете и таза. Тези бо..
5.00 лв.
Точков масаж. Основи на рефлексотерапията
изчерпано
Brand: Олег Асташенко Model: Здраве и дълголетие
     В та­зи кни­га сме съб­ра­ли дан­ни, ко­и­то ще ви по­мог­нат да при­ла­га­те ефек­тив­но в до­маш­ни ус­ло­вия ме­то­ди­те на реф­лек­со­те­ра­пи­я­та. При­ло­же­ни­те таб­ли­ци ще да­дат въз­мож­ност на чи­та­те­ля са­мос­то­я­тел­но да из­би­ра ком­би­на­ци­и­те от ак­тив..
8.99 лв.
Brand: Олга Романова Model: Здраве и дълголетие
    Зеленчуците имат неоценима полза за нашия организъм.    В правилно подбран порцион те стават не само храна, но и надеждно лечебно и профилактично средство. Те ще помогнат да се избавите от затлъстяване и захарен диабет, атеросклероза, заболявания на сто..
5.00 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)