Меню
Your Cart

Естествено оздравяване

Естествено оздравяване

Не съществува здравословен проблем, който да не е породен от начина на хранене. Тези книги са сборници на знания за храненето. Те не е просто изброяват какво трябва и какво не трябва да се яде, те съдържа информация за правилното хранене както на здравия, така и на болния човек.
Освен с храната нашият организъм се пречиства благодарение на дишането. Дишането е невероятен инструмент. Всеки може да избере онова, което му е нужно, да се научи да диша като йогите или да овладее някоя от модерните методики. Тези книги са нужни на всеки, който се грижи за здравето си и иска да получава от живота си не само удоволствие, но и полза. Живейте правилно и бъдете здрави!
При нас ще откриете интересни Книги за Здраве, Източна медицина и Лекува природата.
Здравето на сърцето и съдовете. Как да станеш здрав
-59 % изчерпано
Brand: Дима Шулман Model: Естествено оздравяване
    Ние живеем, вслушвайки се в работата на сърцето си, докато не усетим, че то работи неравномерно, някъде под ребрата възниква болка, и понякога ни изтръпват ръцете и краката. Какво да правим и как да си помогнем, ако имаме сърдечен пристъп? Дадените в книгата препоръки и полез..
7.00 лв. 16.99 лв.
Brand: Иля Коган Model: Естествено оздравяване
    Знаете ли, че нашият организъм се пречиства благодарение на дишането? Дишането е невероятен инструмент. Хилядолетия наред той е помощник на мъдреците лечители в Индия, Китай, Древен Египет. Дихателните практики влияят на всички органи и системи на организма, регулират техния..
13.59 лв. 16.99 лв.
Здравна енциклопедия. Прочистване и обновяване на организма
изчерпано
Brand: Колектив Model: Здраве и дълголетие
    Докато човек живее, храни се и диша, в организма му непрекъснато тече процес на метаболизъм. Колкото по-активно работят клетките, толкова повече крайни продукти на обмяната на веществата се отделят. Те представляват „шлака“, тоест баласт, от който организмът трябва да се осво..
7.00 лв.
Домашна медицинска енциклопедия
изчерпано
Brand: Колектив Model: Здраве и дълголетие
    Книгата съдържа полезни съвети за здравето на онези хора, които искат да се наслаждават на всеки миг от живота си. Тя описва на достъпен език различни препоръки за профилактика и лечение в домашни условия на редица заболявания: на сърдечно-съдовата, ендокринната и пикочно-пол..
7.00 лв.
Енциклопедия на женското здраве
изчерпано
Brand: Колектив Model: Здраве и дълголетие
    Кое е основното в живота на жените: здравето, децата, домът, семейството, кариерата? Вероятно това е индивидуален избор. В нашата книга всяка жена ще открие темата, която интересува тъкмо нея.­ Предлагаме ви най-новото енциклопедично издание, съдържащо изчерпателна информация..
7.00 лв.
Brand: Кацудзо Ниши Model: Здраве и дълголетие
     Знаменитата Система на здравето на Кацудзо Ниши не е просто комплекс от правила и упражнения, а цяла философия. Философията на живота в хармония с природата, хората и самия себе си. Стремейки се да възстанови своето здраве и укрепи организма си, К. Ниши дълги години е съ..
12.79 лв. 15.99 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)
Издателство „Паритет“ е основано през 2008 година.
Приоритетни и основни направления на издателство Паритет“ са: История, психология, езотерика, здраве и дълголетие, художествената литература и книги за деца. Негова специализация са произведения от руската литература, които нямат аналог в България: исторически и публицистични романи, книги за политически дейци, разузнаването и шпионажа, Биографии и мемоарна литература; документални книги на известни писатели и журналисти, посветени на историята на Втората Световна Война, на съвременната политика и обществения живот. Издателството представя на читателите и Книги за Деца в поредицата „Златни страници“. Също така в Библиотека за четене и Колекция класика, предлагаме незабравими световни класики за почитателите на добрата литература!