Меню
Your Cart

Здраве & дълголетие

Здраве, дълголетие и естествено оздравяване

Здравословния начин на живот спомага за по дълъг живот без болести и прием на лекарства и достигане на дълголетие. Книгите за Естествено оздравяване, Източна медицина и Лекува природата спомагат за излекуване по естествен път на много болести. Не лишавайте тялото си от здравословните за него ползи. Освен това винаги ще се чувствате прекрасно и ще сте във форма. 
Brand: Олга Романова Model: Първа стъпка
Как да съхраним възможно най-дълго прекрасните плодове и зеленчуци, с които лятото и есента ни даряват всяка година? В тази книга са събрани рецепти за консервиране и съхранение на различни храни посредством разнообразни методи – замразяване, сушене, ферментация, мариноване, осоляване и варене, коит..
11.19 лв. 13.99 лв.
Brand: Олга Романова Model: Здраве
Кълновете и зелените микрорастения не са лекарствено средство, нито хранителна добавка, те са живи растения, които синтезират витамини, микроелементи, протеини и ензими и доказано лекуват и подмладяват организма. Кълнове и микрозелени растения се добавят в салати, сосове, супи, сандвичи, сокове и см..
11.19 лв. 13.99 лв.
Brand: Лой Со Model: Бъдете здрави
Китайската оздравителна гимнастика Тай Чи е дошла до нас от дълбините на вековете. Тя представлява една от тайните на китайското дълголетие. Тай Чи се използва широко за лечението на заболявания на сърдечно-съдовата система, нервната система, както и на стомашно-чревния тракт. Можете да практикувате..
8.79 лв. 10.99 лв.
Brand: Юлия Андреева Model: Бъдете здрави
От дълбините на древността до нас е достигнал методът на лечение с растителни и ароматни масла. Някои от тях ни избавят от безсъние, други нормализират биоритмите, трети ни помагат да се чувстваме по– добре и да успокоим нервната си система. Всеки от нас знае колко силно един добър или лош аромат мо..
8.79 лв. 10.99 лв.
Brand: Александра Василева Model: Бъдете здрави
Острата болка в долната част на гърба възниква неочаквано и обикновено е сигнал за едно често пренебрегвано, но доста опасно заболяване – радикулит. Това заболяване представлява увреждане на гръбначните нервни окончания, при което всяко движение причинява силна, непоносима болка и ограничава възможн..
8.79 лв. 10.99 лв.
Brand: Евгени Щадилов Model: Бъдете здрави
Черният дроб е един от най-важните органи на нашето тяло, който филтрира кръвта и я пречиства от всички вредни вещества. Неправилното хранене, лекарствата, тютюнопушенето, алкохолът – всичко това разрушава черния дроб. Камъните, хепатитът, цирозата и различните възпаления са отплатата за небрежностт..
8.79 лв. 10.99 лв.
Brand: Дима Шулман Model: Бъдете здрави
Погрижете се за сърцето си и то ще ви отвърне със същото. Тази книга ще ви помогне да научите как да накарате този огнен двигател в гърдите ви да работи дълго и добре. Тя се фокусира върху две от най-важните заболявания – инфаркт и инсулт. Как да разпознаем инфаркта и има ли живот след него? Ще науч..
8.79 лв. 10.99 лв.
Brand: Ирина Калинина Model: Градина
Лунният сеитбен календар, който обхваща периода от 2024 до 2026 година ще ви запознае с благоприятните и неблагоприятните дни за работа в градината месец по месец и ден по ден. В тази книга са събрани безценни съвети за това как да се грижите за градината си, без да изразходвате излишни средства, си..
17.52 лв. 21.90 лв.
Brand: Виталий Бойко Model: БЪДЕТЕ ЗДРАВИ
Редица съвременни проучвания доказват, че ракът може да бъде причинен от наличието на различни паразити в организма – от гъбички и трихомонади до червеи. Самият факт, че в човешкото тяло се намира чужд организъм, води до понижаване на имунитета. Авторът на книгата е лекар. Той предлага начини да се ..
8.79 лв. 10.99 лв.
Brand: Михаил Вайсман Model: БЪДЕТЕ ЗДРАВИ
Човешката психика все още е неразгадана загадка. Съвременната психиатрия е тясно свързана с невробиологията и изследва как работи човешкият мозък и как заобикалящият ни свят влияе на мозъка. Опирайки се на научни изследвания, авторът на тази книга ще повдигне пред читателите завесата на загадката на..
8.79 лв. 10.99 лв.
Brand: Олга Романова Model: БЪДЕТЕ ЗДРАВИ
Лукът и чесънът са истински лечебни растения. Те имат мощни профилактични и терапевтични свойства и отдавна се използват от хората в медицината. Книгата съдържа рецепти, доказани от народния опит, които ще ви помогнат не само да укрепите имунитета и да запазите здравето си, но и да излекувате много ..
8.79 лв. 10.99 лв.
Model: БЪДЕТЕ ЗДРАВИ
Авторът на тази книга, писателят Михаил Ахманов, страда от диабет в продължение на много години. Той споделя практическия си опит с читателите и убедително доказва, че е възможно да се живее с диабет и да се води активен и пълноценен живот. Не се отчайвайте – най-важното е да се научите да живеете с..
8.79 лв. 10.99 лв.
Показва 1 до 12 от 31 (3 страници)
Издателство „Паритет“ е основано през 2008 година.
Приоритетни и основни направления на издателство Паритет“ са: История, психология, езотерика, здраве и дълголетие, художествената литература и книги за деца. Негова специализация са произведения от руската литература, които нямат аналог в България: исторически и публицистични романи, книги за политически дейци, разузнаването и шпионажа, Биографии и мемоарна литература; документални книги на известни писатели и журналисти, посветени на историята на Втората Световна Война, на съвременната политика и обществения живот. Издателството представя на читателите и Книги за Деца в поредицата „Златни страници“. Също така в Библиотека за четене и Колекция класика, предлагаме незабравими световни класики за почитателите на добрата литература!