Меню
Your Cart

Здраве & дълголетие

Здраве, дълголетие и естествено оздравяване

Brand: Андрей Шарма Model: Първа стъпка
  Чакрите са енергийните центрове в човешкото тяло и играят ролята на разпределители на енергията. Те са седем на брой и всяка от тях е свързана с определени органи, нервни възли и жлези. Когато потокът на жизнената ни сила отслабне, ние страдаме от физически, психически и емоционални недъзи. И..
10.49 лв. 14.99 лв.
Brand: Ким Сохе, Лой Со Model: Естествено оздравяване
    На корейски „су“ означава китка, а „джок“ – стъпало. Су-джок терапията се основава на традиционната акупунктура и източната медицина. Красотата, ефективността и безопасността на лечебния метод, разработен от южнокорейския професор Пак Чже By, са привлекли вниманието на хора с..
11.89 лв. 16.99 лв.
Brand: Дима Шулман Model: Естествено оздравяване
    Ние живеем, вслушвайки се в работата на сърцето си, докато не усетим, че то работи неравномерно, някъде под ребрата възниква болка, и понякога ни изтръпват ръцете и краката. Какво да правим и как да си помогнем, ако имаме сърдечен пристъп? Дадените в книгата препоръки и полез..
11.89 лв. 16.99 лв.
Brand: Иля Коган, Андрей Миронов Model: Естествено оздравяване
    Знаете ли, че нашият организъм се пречиства благодарение на дишането? Дишането е невероятен инструмент. Хилядолетия наред той е помощник на мъдреците лечители в Индия, Китай, Древен Египет. Дихателните практики влияят на всички органи и системи на организма, регулират техния..
11.89 лв. 16.99 лв.
Brand: Д-р Валентин Костов Model: Здраве и дълголетие
    В тази книга се разказва за твърде разпространеното заболяване на очите – катарактата. Практически всички възрастни хора страдат от нея в една или друга степен. Но тя се среща и при млади хора, дори при деца.    Авторът подробно и в достъпна форма представ..
4.89 лв. 6.99 лв.
Болести на краката. Мазоли и сухи мазоли. Брадавици по стъпалата и шипове
-30 % изчерпано
Brand: Д-р Васил Димитров Model: Здраве и дълголетие
     Мазоли на петата, брадавици и шипове са познати на всички.Тези заболявания не ни се струват опасни, но при това те не са просто досадни – те пречат да живеем пълноценно. Има и още нещо: болките в стъпалата свидетелстват за нарушения на тази или онази система в организма. Пор..
4.89 лв. 6.99 лв.
Щитовидна жлеза. Най-добрите методи на лечение
-30 % изчерпано
Brand: Д-р Мария Якобсон Model: Здраве и дълголетие
     Проблеми с щитовидната жлеза възникват в наше време при много хора. Но е по силите ни да им се противопоставим.  В тази книга подробно са описани причините, симптомите и видове заболявания на щитовидната жлеза. Ще научите как да направите самодиагностика и профилакти..
4.89 лв. 6.99 лв.
Болки в корема - какво да правим? Метеоризъм. Дисбактериоза
-30 % изчерпано
Brand: Д-р Васил Димитров Model: Здраве и дълголетие
    Нарушената работа на стомашно-чревния тракт носи може би най-много неприятности на съвременния човек:  те се появяват поради негативните явления в живота и водят към още по-негативни. Точно затова трябва да знаем как да се справим с „малките“ проблеми: киселините, мет..
4.89 лв. 6.99 лв.
Brand: Д-р Васил Димитров Model: Здраве и дълголетие
    В тази книга опитният лекар разказва за основните симптоми и разстройства в половата система на мъжа. Вие ще разберете на какви признаци на неразположение на организма трябва да обръщате внимание на първо място и какви профилактични мерки трябва да предприеме всеки мъж, з..
4.89 лв. 6.99 лв.
Brand: Д-р Васил Димитров Model: Здраве и дълголетие
    Зрението е най-добрият дар на природата, но е твърде крехко.    Човек получава около 90% от информацията чрез зрението си. За съжаление, обаче, мнозина забравят или просто не се замислят, че очите трябва да се пазят. Особено днес, когато натоварването въ..
5.59 лв. 7.99 лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)