Меню
Your Cart

Здраве & дълголетие

Здраве, дълголетие и естествено оздравяване

Brand: Андрей Шарма Model: Първа стъпка
  Чакрите са енергийните центрове в човешкото тяло и играят ролята на разпределители на енергията. Те са седем на брой и всяка от тях е свързана с определени органи, нервни възли и жлези. Когато потокът на жизнената ни сила отслабне, ние страдаме от физически, психически и емоционални недъзи. И..
11.99 лв. 14.99 лв.
Brand: Ким Сохе, Лой Со Model: Естествено оздравяване
    На корейски „су“ означава китка, а „джок“ – стъпало. Су-джок терапията се основава на традиционната акупунктура и източната медицина. Красотата, ефективността и безопасността на лечебния метод, разработен от южнокорейския професор Пак Чже By, са привлекли вниманието на хора с..
13.59 лв. 16.99 лв.
Brand: Дима Шулман Model: Естествено оздравяване
    Ние живеем, вслушвайки се в работата на сърцето си, докато не усетим, че то работи неравномерно, някъде под ребрата възниква болка, и понякога ни изтръпват ръцете и краката. Какво да правим и как да си помогнем, ако имаме сърдечен пристъп? Дадените в книгата препоръки и полез..
13.59 лв. 16.99 лв.
Brand: Иля Коган, Андрей Миронов Model: Естествено оздравяване
    Знаете ли, че нашият организъм се пречиства благодарение на дишането? Дишането е невероятен инструмент. Хилядолетия наред той е помощник на мъдреците лечители в Индия, Китай, Древен Египет. Дихателните практики влияят на всички органи и системи на организма, регулират техния..
13.59 лв. 16.99 лв.
Brand: Д-р Васил Димитров Model: Здраве и дълголетие
     Настинките са едни от най-разпространените заболявания. От тях поне веднъж през живота си се е разболявал абсолютно всеки човек. Симптомите им са известни на всички: гърлото смъди, носът е запушен, пронизващи болки в ухото… Но ние рядко се обръщаме към лекаря и предпочитаме ..
5.99 лв. 7.49 лв.
Brand: Д-р Мария Якобсон Model: Здраве и дълголетие
     Целта на тази книга е да помогне на жените над 40 да съхранят не само здравето и активността си, но и красотата и младостта си. Ясно и достъпно е представена информация по следните въпроси: какви могат да бъдат разстройствата на менструацията и как да се борим с тях; какво д..
5.99 лв. 7.49 лв.
Brand: Д-р Мария Якобсон Model: Здраве и дълголетие
    Когато се разболеем, ние се стремим да намерим ефикасно и безопасно лечение. Паренето при уриниране и честите позиви съвсем не са всички „прелести“ на цистита. Тази болест безпокои много хора, твърде често се обостря и преминава в хронична форма, което впоследствие води до ло..
5.59 лв. 6.99 лв.
Brand: Д-р Валентин Костов Model: Здраве и дълголетие
    В тази книга се разказва за твърде разпространеното заболяване на очите – катарактата. Практически всички възрастни хора страдат от нея в една или друга степен. Но тя се среща и при млади хора, дори при деца.    Авторът подробно и в достъпна форма представ..
5.59 лв. 6.99 лв.
Болести на краката. Мазоли и сухи мазоли. Брадавици по стъпалата и шипове
-20 % изчерпано
Brand: Д-р Васил Димитров Model: Здраве и дълголетие
     Мазоли на петата, брадавици и шипове са познати на всички.Тези заболявания не ни се струват опасни, но при това те не са просто досадни – те пречат да живеем пълноценно. Има и още нещо: болките в стъпалата свидетелстват за нарушения на тази или онази система в организма. Пор..
5.59 лв. 6.99 лв.
Щитовидна жлеза. Най-добрите методи на лечение
-20 % изчерпано
Brand: Д-р Мария Якобсон Model: Здраве и дълголетие
     Проблеми с щитовидната жлеза възникват в наше време при много хора. Но е по силите ни да им се противопоставим.  В тази книга подробно са описани причините, симптомите и видове заболявания на щитовидната жлеза. Ще научите как да направите самодиагностика и профилакти..
5.59 лв. 6.99 лв.
Brand: Д-р Васил Димитров Model: Здраве и дълголетие
    Пред вас е книгата разказваща как възниква хернията и до какво води. Като я прочетете вие ще съумеете да избегнете тази неприятност в живота си. Хернията не е нито нова, нито екзотична болест – тя съпровожда човека в не лекия му път през вековете. За човек, който е купил тази..
5.59 лв. 6.99 лв.
Brand: Д-р Мария Якобсон Model: Здраве и дълголетие
     Опитният лекар гинеколог посвещава книгата си на лечението на възпалителните заболявания на женските полови органи, с които за съжаление, на практика се среща всяка жена, независимо от възрастта си и от начина си на живот.    В книгата подробно са опи..
5.59 лв. 6.99 лв.
Показва 1 до 12 от 20 (2 страници)