Меню
Your Cart

ЗА ЛЮБОВТА. Разкази от руски писатели

ЗА ЛЮБОВТА. Разкази от руски писатели
-20 %
Романтична и нежна, заслепяваща и помитаща – любовта идва, за да даде крила или безпощадно да ги прекърши… Понякога е зла. А и кой е казал, че трябва да е мила?
Историите за любовта в кратките литературни форми са толкова вълнуващи, колкото и историите, описани в големите любовни романи. Един сборник с разкази обаче е възможност да изпитате удоволствие от една единствена книга, но по много и различни начини! Защото всеки автор пише различно, използва свои художествени похвати и изразни средства. Някои се фокусират върху пагубните страсти и мъките на несподелените чувства, други върху романтичните емоции, трети върху нежността и чистотата на любовните преживявания. Жаждата за любов има силата да вдъхновява, да разкрива невидимото, да изразява неизразимото, но тази жажда може да заслепи до лудост, да погуби дори. Каквато и да е, любовта най-вече е чудо!
Разказите в този сборник са прекрасен образец за любовна проза, те ще докоснат най-тънките струни в душата и ще разкрият различните лица на най-великото чувство.
ЗА ЛЮБОВТА. Разкази от руски писатели
15.19 лв.
18.99 лв.

Опции