Menu
Your Cart

Езотерична терапия

Езотерична терапия

Система за пълно възстановяване на здравето. Причини за заболяванията и пътища за тяхното отстраняване
Нова Книга -20 %
Brand: Николай Пейчев Model: Езотерика
    Николай Пейчев е известен биоенергетик и диагностик. В книгите си „Многомерният модел на човека“ и „Тайните на душата“, издадени от издателство „Паритет“, авторът споделя с читателите своя опит от наблюденията си върху природата на възникването на различните болести и предлаг..
13.59 лв. 16.99 лв.
Радиестезията - наука или магия? Енергията на новото време
Нова Книга -20 %
Brand: Мария Брил Model: Езотерика
     Радиестезията, или биолокацията, е древна наука за това, как с помощта на рамка или махало може да се открива подземна вода, да се намират изгубени предмети, да се показват скрити недъзи или да се предсказва съдбата. В книгата се разглежда същността на това явление, свързано..
12.79 лв. 15.99 лв.
Бракове на боговете. Астропсихология на любовта
Нова Книга -20 %
Brand: Семира Веташ и Виталий Веташ Model: Езотерика
    Взаимоотношенията са най-популярната тема в психологията и астро­логията. Книгата на известните астролози Семира и Виталий Веташ „Бра­кове на боговете. Астропсихология на любовта“ е ориентирана към широк кръг читатели.        Надяваме с..
15.19 лв. 18.99 лв.
Brand: Виктория Райдос Model: Езотерика
    „Култът към предците“ е първата и дългоочаквана книга на Виктория Райдос. Авторката разказва за това, как постъпките на далечните ни предци влияят върху съдбата ни. И отговаря на важния въпрос – може ли да се промени онова, което в буквалния смисъл е „закодирано в рода“. &nbs..
14.39 лв. 17.99 лв.
Brand: Николай Пейчев Model: Езотерика
     Като личност човекът се формира от външната среда, от отношенията му с хората. Ако те са накърнени, накърнена е и личността му, ако се излекуват, излекува се и душата, и тялото. Значи, той трябва да се избави от болката, която го кара да страда. Но как да я премахне? Според ..
11.19 лв. 13.99 лв.
Brand: Михаил Радуга Model: Езотерика
     Открай време човекът си задава философския въпрос: има ли живот след смъртта? А също и въпросите, които той поражда: Къде отиват душите? Къде пребивават те извън границите на физическия свят? Какво означават сънищата? Със същата сила тези въпроси вълнуват въображението на ми..
11.19 лв. 13.99 лв.
Brand: Николай Пейчев Model: Езотерика
     Тази книга представлява практическо пособие за самопомощ и оказване на помощ на околните. Авторът проследява възникването на заболяванията, представя философското си осмисляне на света и постиженията си в енергоинформационната диагностика и терапия. Когато получаваш истинско..
11.19 лв. 13.99 лв.
Brand: Олга Агеева Model: Езотерика
     Вероятно сте се питали защо преживявате житейски неволи, с които не можете да се справите. Дали такава е орисията ви? Авторката на тази книга Олга Агеева лансира идеята си, че спомените за предишния живот ще ви дадат шанс да излезете от трудната ситуация. Възможно е да ви по..
5.59 лв.
Brand: Сан Лайт Model: Езотерика
    Съзнанието, присъщо на висшето божествено творение – човека, го отличава от нисшите твари. Той възприема света осъзнато и осмислено. И колкото по-чисто е съзнанието му, толкова по-силен, по-свободен и по-щастлив се чувства. Човекът чертае планове, преследва мечтите си, осъзна..
10.39 лв. 12.99 лв.
Brand: Сан Лайт Model: Езотерика
     Мантрите, родени на древноиндийския език санскрит, са звукови и словесни формули с космическа сила.  Умелото им използване може да повлияе на съдбата ви, да излекува тялото ви и да просветли съзнанието ви. Космическата им сила въздейства на болестите, които отстъпв..
11.19 лв. 13.99 лв.
Brand: Майстор Араши Model: Езотерика
     Самураите, прославените воини на древна Япония, живеели според неписания  закон Бушидо. Силата, храбростта, честта и презрението към материалните блага и смъртта съставлявали кодекса на техния живот.    Тази книга разказва  истории за  леге..
11.19 лв. 13.99 лв.
Brand: Сан Лайт Model: Езотерика
     Мандалите са геометричен символ на Вселената и божественото обитание, източници на познание и инструменти за вглъбяване в себе си. Янтрите са символично изображение на божествената енергия с огромна мистична сила. Медитациите върху мандали и янтри водят до определени състоян..
19.99 лв. 24.99 лв.
Показва 1 до 12 от 46 (4 страници)