Menu
Your Cart

Езотерика

Езотерика

Пътят на самурая. Кодексът Бушидо.  Историята на японските воини
Нова Книга -30 %
Brand: Майстор Араши Model: Езотерична терапия
    Кои са били самураите? Какво място са заемали в японската йерархия на властта? Какъв е бил моралният им кодекс? Пътят на самурая, или Бушидо, предполагал две неща: усърдно изучаване на бойните изкуства и постигане на особено състояние на ума. От книгата ще научите много за в..
12.59 лв. 17.99 лв.
Четем мислите без думи. Езикът на жестовете
Нова Книга -30 %
Brand: Анна Ашман. Мария Брил Model: Ясновидство и гадаене
В живота ние често се сблъскваме с лъжа и лицемерие. Как да разберете, че събеседникът ви не казва това, което мисли? Обърнете внимание на неговите жестове и мимика. Думите съдържат само 30 процента от информацията, която ние си предаваме при общуването. Останалото го предава езикът на тялото, който..
11.89 лв. 16.99 лв.
Карти таро на Райдър Уейт /78 карти/ + книжка Карти таро на Райдър Уейт. Значение и подредби
Нова Книга -30 %
Brand: Колектив Model: Езотерика
Анотация на картите     Колодата на Райдър Уейт включва 78 карти: 22 Старши Аркана и 56 Младши Аркана. Всички карти имат символични сюжетни рисунки, които придават особен смисъл на тълкуванията, гаданията и предсказанията. Старшите и Младшите Аркани влияят на значенията, като ги..
19.59 лв. 27.99 лв.
Карти на Мария Ленорман /36 броя/ + книжка Карти за гадаене на Мария Ленорман. Значение и подредби
Нова Книга -30 %
Brand: Колектив Model: Езотерика
Анотация на картите     Подаръчна колода карти за гадаене на Мария Ленорман Прекрасен подарък за себе си, приятелите и колегите Картите на Ленорман ви дават: точни предсказания, възможност да избягвате грешките, шанс на оправдания риск, феноменална предвидливост Анотация на..
17.49 лв. 24.99 лв.
Brand: Светлана Таурте Model: Езотерика,Езотерика
    Книгата на опитната тароложка Светлана Таурте ще ви запознае с готови гадателски подредби. Можете веднага да започнете с практиката, ще ви е нужна само колода Таро! Подредбите, представени в тази книга, са класически и автор ски, подходящи за изясняване на обстоятелствата във..
15.39 лв. 21.99 лв.
Brand: Джудит Норман Model: Езотерика
    Какво е Свещеният Граал? Мит, романтичен блян на рицарите тамплиери или символ за вечен живот и блаженство? Мнозина го свързват с  бокала, с който Исус Христос и учениците му пиели вино по време на Тайната Вечеря и в който била събрана кръвта на Спасителя, прикован на кр..
5.19 лв.
Brand: Альона Брандис Model: Езотерика
     Альона Брандис е загадъчна, известна с нестандартното си мислене личност. Някои я наричат Муза, други – шаман на Новото време. А трети – професионалист, който с лекота лекува душевни травми и решава проблеми. Какво ни казва   живеещата в два свята с книгата си?&nbs..
8.39 лв. 11.99 лв.
Brand: Крион Model: Езотерика
    Тази книга не е просто тълкувател на сънищата. Нейната цел е да ви запознае с някои елементи от общите основи на езотеричните знания, да ви даде възможност да използвате тези знания във всекидневния си живот, да получите безценни съвети и житейски наставления. ..
8.39 лв. 11.99 лв.
Brand: Владимир Лермонтов Model: Езотерика
     Ние може да постигнем най-сложните неща на този свят, но в същото време да пропуснем най-простото, което е тъкмо под носа ни. Стремим се към щастието, без да разбираме, че за него не е нужно да ходим през девет земи в десетата, да покоряваме върхове и да преодоляваме препятс..
4.79 лв.
Brand: Владимир Лермонтов Model: Езотерика
    Всеки човек вероятно се е питал: има ли съдба ? Или всичко е предопределено  свише и той следва да се примири и да приеме това, което му е отредено ? В книгата, която ви предлагаме, Владимир Лермонтов дава своята версия на отговор на този въпрос.    Б..
5.99 лв.
Brand: Крион Model: Езотерика
В продължение на повече от две десетилетия ченълърите приемат нежната ангелска енергия Крион и проповядват неговото учение за Светлината и Съзидателната любов на Бога към всичко, създадено от Него. Книгата, която ви предлагаме, съдържа послания на Крион към човечеството, което сега се намира на гран..
8.39 лв. 11.99 лв.
Апокалипсисът през 2012 или пророчествата на маите
-30 % изчерпано
Brand: Юрий Земун Model: Езотерика
    Според летоброенето на древните маи на 21 декември 2012 година ще настъпи краят на нашата епоха, която продължава повече от пет хиляди години. Маите пророкуват: ще настъпи краят на един цикъл и началото на нов. При навлизането в новия цикъл цивилизацията ще бъде унищожена,..
10.49 лв. 14.99 лв.
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)