Меню
Your Cart

Джудит Норман

Джудит Норман е исландска писателка, автор на популярни публикации в жанра на езотериката: гадателка и специалист по гадаене на карти. Тя винаги е била привлечена от неизвестното. През годините Норман събира информация за свръхвъзможностите на човека и различни начини за предсказване на бъдещето. Норман създава свои собствени курсове по практическа езотерика, тя решава да сподели знанията си и чрез книги. Тя е сигурна, че Вселената се подчинява на законите, а картите са най-древният и ефективен начин за гадаене. Практикуващият таролог кани всички да разгадаят тайните на числата и да изучат древните руни. Тези знания ще помогнат на всеки човек да управлява основните събития в живота, да избягва неприятностите и да развива творческия си потенциал. Ако искате да знаете какво ви очаква в бъдеще, е време да се запознаете с работата на Джудит Норман. Най-известните книги на авторката са: „Нумерология – всички числа на вашата съдба?“; „Руните – знаци на силата“; „Карти за прогнози. Таро – откъде да започнем?“; „Какво казва почеркът. Графология за начинаещи“.
Джудит Норман е сигурна, че нейната система от знания за света ще помогне на всеки човек да се развива духовно, за да живее в хармония.
Brand: Джудит Норман Model: Езотерика
Няма човек, който да не се интересува от бъдещето – своето и това на своите близки. Съдбата, характерите и талантите – това са основните неща, които искаме да разберем за себе си и за другите. Всичко това е записано на линиите върху нашите длани и е нужно съвсем малко търпение и знание, за да овладе..
11.19 лв. 13.99 лв.
Brand: Джудит Норман Model: Езотерика
Магията на числата занимава човешките умове от дълбока древност. Нумерологията има хилядолетна история и до днес пази своите тайни. Тя е една от най-древните науки. През всичките тези години хората използват умело числата като инструмент, Вселената прави същото. Взаимовръзката между съдбата на всеки..
11.19 лв. 13.99 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
Издателство „Паритет“ е основано през 2008 година.
Приоритетни и основни направления на издателство Паритет“ са: История, психология, езотерика, здраве и дълголетие, художествената литература и книги за деца. Негова специализация са произведения от руската литература, които нямат аналог в България: исторически и публицистични романи, книги за политически дейци, разузнаването и шпионажа, Биографии и мемоарна литература; документални книги на известни писатели и журналисти, посветени на историята на Втората Световна Война, на съвременната политика и обществения живот. Издателството представя на читателите и Книги за Деца в поредицата „Златни страници“. Също така в Библиотека за четене и Колекция класика, предлагаме незабравими световни класики за почитателите на добрата литература!