Меню
Your Cart

Джудит Норман

Джудит Норман е исландска писателка, автор на популярни публикации в жанра на езотериката: гадателка и специалист по гадаене на карти. Тя винаги е била привлечена от неизвестното. През годините Норман събира информация за свръхвъзможностите на човека и различни начини за предсказване на бъдещето. Норман създава свои собствени курсове по практическа езотерика, тя решава да сподели знанията си и чрез книги. Тя е сигурна, че Вселената се подчинява на законите, а картите са най-древният и ефективен начин за гадаене. Практикуващият таролог кани всички да разгадаят тайните на числата и да изучат древните руни. Тези знания ще помогнат на всеки човек да управлява основните събития в живота, да избягва неприятностите и да развива творческия си потенциал. Ако искате да знаете какво ви очаква в бъдеще, е време да се запознаете с работата на Джудит Норман. Най-известните книги на авторката са: „Нумерология – всички числа на вашата съдба?“; „Руните – знаци на силата“; „Карти за прогнози. Таро – откъде да започнем?“; „Какво казва почеркът. Графология за начинаещи“.
Джудит Норман е сигурна, че нейната система от знания за света ще помогне на всеки човек да се развива духовно, за да живее в хармония.
Brand: Джудит Норман Model: Първа стъпка
Книгата съдържа прости, но ефективни психологически и магически практики за привличане на богатство. Според автора – практикуващият таролог Джудит Норман – всеки може да подобри благосъстоянието си, ако спазва правилата за управление на енергията на парите. Повечето техники се основават на традиции..
11.99 лв. 14.99 лв.
Нумерология на говорещите числа
изчерпано
Brand: Джудит Норман Model: Езотерика
    Числата със своята красота и необяснима сила винаги са привличали човека, който вярвал, че те притежават мистични свойства. Математиката, тази точна и строга наука за числата, е изградена върху логиката. Нумерологията, достигнала до нас от древността, може да обяснява яв..
8.99 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
Издателство „Паритет“ е основано през 2008 година.
Приоритетни и основни направления на издателство Паритет“ са: История, психология, езотерика, здраве и дълголетие, художествената литература и книги за деца. Негова специализация са произведения от руската литература, които нямат аналог в България: исторически и публицистични романи, книги за политически дейци, разузнаването и шпионажа, Биографии и мемоарна литература; документални книги на известни писатели и журналисти, посветени на историята на Втората Световна Война, на съвременната политика и обществения живот. Издателството представя на читателите и Книги за Деца в поредицата „Златни страници“. Също така в Библиотека за четене и Колекция класика, предлагаме незабравими световни класики за почитателите на добрата литература!