Меню
Your Cart

Георги Ситин

Георгий Николаевич Ситин
Георгий Николаевич Ситин
Георгий Николаевич Ситин е роден на 30 август 1921 г. в малкия киргизки град Ош. Идеята за създаване на метод за лечение, основаващ се на самоубеждението, идва в резултат на успешните му волеви усилия да се противопостави на смъртоносната опасност по време на Отечествената война. След като преживява 9 бойни рани, Ситин успява да възстанови здравето си, така че да бъде признат за годен за военна служба без ограничения.
Доктор на науките, той е посветил повече от 60 години на терапевтичната си практика, помогна на много хора да се справят с тежки заболявания.
Георгий Ситин е почти столетник - той е доживял до 95 години и до края на живота си запазва остротата на ума си, активността и работоспособността. Никога не се е пенсионирал. Освен че ръководи Център за психологическа подкрепа повече от четвърт век, Ситин ръководи и научната работа на Руската академия на медицинските науки и участва в обучението на астронавти. Много от неговите творби имат високи местни и чуждестранни награди. В Белгия и САЩ той е удостоен със званието: „Кавалер на Ордена на науката, образованието и културата“.
Книгите на Ситин описват методите за работа с лечебни мисли, насочени към активиране на силите на тялото; облекчаване на напрежението, постигане на спокойствие и хармония; преодоляване на лошите навици; повишаване на имунитета. Идеите му са доказали своята ефективност. С тяхна помощ много хора са успяли да се излекуват от различни заболявания, особено при заболявания на нервната система.
Настройте се за здравословен живот, увеличете положителната енергия и я разпределете правилно в тялото си - така ще постигнете хармония в себе си и ще си осигурите здравословен и дълъг живот. Негови книги издадени в България са: «Изцеляващи настройки», «Мисли, творящи стройна фигура»
Георги Николаевич напуска живота на 21 ноември 2016 година.
Brand: Георги Ситин Model: Първа стъпка
„Животворяща сила“ е уникален сборник от най-интересните и ефективни градивни мисли на Георги Ситин. Градивни мисли за различни житейски ситуации: за укрепване на защитните сили на организма, на сърцето и храносмилателната система, а така също за подсилване на имунитета. Да се настроим към здравосло..
8.00 лв. 13.99 лв.
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)
Издателство „Паритет“ е основано през 2008 година.
Приоритетни и основни направления на издателство Паритет“ са: История, психология, езотерика, здраве и дълголетие, художествената литература и книги за деца. Негова специализация са произведения от руската литература, които нямат аналог в България: исторически и публицистични романи, книги за политически дейци, разузнаването и шпионажа, Биографии и мемоарна литература; документални книги на известни писатели и журналисти, посветени на историята на Втората Световна Война, на съвременната политика и обществения живот. Издателството представя на читателите и Книги за Деца в поредицата „Златни страници“. Също така в Библиотека за четене и Колекция класика, предлагаме незабравими световни класики за почитателите на добрата литература!