Меню
Your Cart

Георги Ситин

Георгий Николаевич Ситин
Георгий Николаевич Ситин
Георгий Николаевич Ситин е роден на 30 август 1921 г. в малкия киргизки град Ош. Идеята за създаване на метод за лечение, основаващ се на самоубеждението, идва в резултат на успешните му волеви усилия да се противопостави на смъртоносната опасност по време на Отечествената война. След като преживява 9 бойни рани, Ситин успява да възстанови здравето си, така че да бъде признат за годен за военна служба без ограничения.
Доктор на науките, той е посветил повече от 60 години на терапевтичната си практика, помогна на много хора да се справят с тежки заболявания.
Георгий Ситин е почти столетник - той е доживял до 95 години и до края на живота си запазва остротата на ума си, активността и работоспособността. Никога не се е пенсионирал. Освен че ръководи Център за психологическа подкрепа повече от четвърт век, Ситин ръководи и научната работа на Руската академия на медицинските науки и участва в обучението на астронавти. Много от неговите творби имат високи местни и чуждестранни награди. В Белгия и САЩ той е удостоен със званието: „Кавалер на Ордена на науката, образованието и културата“.
Книгите на Ситин описват методите за работа с лечебни мисли, насочени към активиране на силите на тялото; облекчаване на напрежението, постигане на спокойствие и хармония; преодоляване на лошите навици; повишаване на имунитета. Идеите му са доказали своята ефективност. С тяхна помощ много хора са успяли да се излекуват от различни заболявания, особено при заболявания на нервната система.
Настройте се за здравословен живот, увеличете положителната енергия и я разпределете правилно в тялото си - така ще постигнете хармония в себе си и ще си осигурите здравословен и дълъг живот. Негови книги издадени в България са: «Изцеляващи настройки», «Мисли, творящи стройна фигура»
Георги Николаевич напуска живота на 21 ноември 2016 година.
Brand: Георги Ситин Model: Първа стъпка
„Животворяща сила“ е уникален сборник от най-интересните и ефективни градивни мисли на Георги Ситин. Градивни мисли за различни житейски ситуации: за укрепване на защитните сили на организма, на сърцето и храносмилателната система, а така също за подсилване на имунитета. Да се настроим към здравосло..
11.19 лв. 13.99 лв.
Мисли, творящи стройна фигура
изчерпано
Brand: Георги Ситин Model: Психология
    Издателство „Паритет“ издаде през 2016 година „Изцеляващи настройки“ на световно известния академик Георгий Ситин. Във втората му книга „Мисли, творящи стройна фигура“ са събрани  настройки, които ще ви помогнат да се избавите от излишните килограми, да възстановите норм..
13.99 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
Издателство „Паритет“ е основано през 2008 година.
Приоритетни и основни направления на издателство Паритет“ са: История, психология, езотерика, здраве и дълголетие, художествената литература и книги за деца. Негова специализация са произведения от руската литература, които нямат аналог в България: исторически и публицистични романи, книги за политически дейци, разузнаването и шпионажа, Биографии и мемоарна литература; документални книги на известни писатели и журналисти, посветени на историята на Втората Световна Война, на съвременната политика и обществения живот. Издателството представя на читателите и Книги за Деца в поредицата „Златни страници“. Също така в Библиотека за четене и Колекция класика, предлагаме незабравими световни класики за почитателите на добрата литература!