Меню
Your Cart

Владимир Киврин

Владимир Киврин е изследовател на фините светове. Той пише за енергията на водата и нейните различни видове, аурата на човека и околното пространство. Според него всичко има своя собствена енергия, която ни влияе както благотворно, така и отрицателно. Киврин обръща специално внимание на енергията на думите, емоциите и настроенията. Хората със слаба защита могат да укрепят собственото си биополе, но трябва да знаят как да повлияят на аурата си.
Киврин е роден в Ленинград през 1940 година. Получава висше образование, свързано с физиката и кавитация – метод за отслабване чрез съвременната апаратурна козметология, но Киврин се насочва към енергията на водата. От книгите му може да се научи за святата, сребърната и структурираната вода. Киврин твърди, че има специална сила във вечерното семейно чаено парти. Само десетилетия след първите му наблюдения се доказа, че 5 изпити чаши вода намаляват наполовина риска от различни заболявания. Според автора водата има памет. Вечерния душ отмива негативността, придобита през деня. Самата вода може да елиминира най-безнадеждните блокажи.
Владимир Киврин е последовател и на Ефекта на Кирлиан, чрез който се вижда полето на енергията, физическото и емоционалното състояние на човек. Кирлиановият ефект се превърна в нов етап при диагностициране на болестите. Владимир Киврин иска чрез този метод да направи видими енергия и аура на водата. Киврин се среща с Кирлиан и с Масару Емото, който също прави опити с молекулите на водата и вярва, че водата реагира на мисли, чувства и думи.
Владимир Киврин е автор на книгите: „Енергетиката на водата. Расшифрованите послания на водните кристали“, „Светът на фините енергии“ и др.

Няма Автори в списъка.

Издателство „Паритет“ е основано през 2008 година.
Приоритетни и основни направления на издателство Паритет“ са: История, психология, езотерика, здраве и дълголетие, художествената литература и книги за деца. Негова специализация са произведения от руската литература, които нямат аналог в България: исторически и публицистични романи, книги за политически дейци, разузнаването и шпионажа, Биографии и мемоарна литература; документални книги на известни писатели и журналисти, посветени на историята на Втората Световна Война, на съвременната политика и обществения живот. Издателството представя на читателите и Книги за Деца в поредицата „Златни страници“. Също така в Библиотека за четене и Колекция класика, предлагаме незабравими световни класики за почитателите на добрата литература!