Меню
Your Cart

Виктория Райдос

Виктория Германовна Райдос
Виктория Германовна Райдос
Снимка: Интернет
Виктория Германовна Райдос е родена през 1976 г. в Санкт Петербург. Тя е известна ясновидка, екстрасенс, магьосник, жрица на култа към предците, гадателка на таро и окултист. Победител в 16-ия сезон на известното телевизионно шоу за хора със свръхестествени сили „Битката на екстрасенсите“. Тя предсказва бъдещето, вижда миналото и много от това, което е скрито от очите на обикновения човек.
В ранна възраст прекарва много време с баба си, която работи като инженер-конструктор. Тя ѝ е разкрила тайните на магията. Предала ѝ е собствените си знания за гадаене. В младостта си Райдос е направила първите експерименти на езотерични практики върху себе си и едва когато се е убедила в способностите си, е започнала да практикува върху роднини и приятели.
Има редица дипломи от езотерични школи. Тя е практикуващ магьосник и лечител. Може да призовава духовете на мъртвите, да вижда миналото и да контролира енергийните потоци. Райдос е жрица на култа към предците – древно обредно поклонение към починали предци, роднини, почитане и обожествяване на мъртвите. Тя е сигурна, че не Бог и не ангелите оказват влияние върху живите, а духовете на рода.
Преподава в Академията Таро в Санкт Петербург.
През 2017 г. излиза дебютната ѝ книга за духовни практики „Култът на предците. Силата на нашата кръв“ Райдос споделя тайните на психическите практики, говори за силата на кръвта и как действията и животът на предците влияят върху съдбата на човек. През 2018 г. излезе втората ѝ книга „Превратната година. Магически дневник“. Има официален уебсайт, където провежда семинари, курсове за обучение и отговаря на въпроси. Омъжена. Съпругът ѝ е адвокат. Има три деца.

Няма Автори в списъка.

Издателство „Паритет“ е основано през 2008 година.
Приоритетни и основни направления на издателство Паритет“ са: История, психология, езотерика, здраве и дълголетие, художествената литература и книги за деца. Негова специализация са произведения от руската литература, които нямат аналог в България: исторически и публицистични романи, книги за политически дейци, разузнаването и шпионажа, Биографии и мемоарна литература; документални книги на известни писатели и журналисти, посветени на историята на Втората Световна Война, на съвременната политика и обществения живот. Издателството представя на читателите и Книги за Деца в поредицата „Златни страници“. Също така в Библиотека за четене и Колекция класика, предлагаме незабравими световни класики за почитателите на добрата литература!