Меню
Your Cart

Валерий Шамбаров

Валерий Шамбаров
Валерий Шамбаров
Валерий Шамбаров е роден на 19 август 1956 г. в Украинска ССР. Писател и публицист, кандидат на техническите науки. По образование е инженер-физик. Служи в армията като изпитател на самолети и авиационно въоръжение. В системата на партийно обучение получава висше политическо образование по специалността „Международни отношения и външна политика“. Известност му донася публикуваната през 1996 г. книга „Бяла гвардия“, която представлява пълна история на Бялото движение по всички фронтове на Гражданската война в Русия. През 2005 г. Шамбаров е приет в Съюза на руските писатели и в Международното дружество на писателските съюзи. Безпартиен, но монархист по убеждение. През 2006 г. е избран за член на Управителния съвет на Международата асоциация на журналистите казаци.
Brand: Валерий Шамбаров Model: Мемоари и публицистика
Фигурата на Щирлиц е събирателен образ на различни съветски разузнавачи. Кой от тях е действал в Главното управление на имперската сигурност? Как се е развивала кариерата на основния противник на Щирлиц, началника на Гестапо Хенрих Мюлер? Какви са били взаимоотношенията между отделните ръководители ..
8.00 лв. 21.90 лв.
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)
Издателство „Паритет“ е основано през 2008 година.
Приоритетни и основни направления на издателство Паритет“ са: История, психология, езотерика, здраве и дълголетие, художествената литература и книги за деца. Негова специализация са произведения от руската литература, които нямат аналог в България: исторически и публицистични романи, книги за политически дейци, разузнаването и шпионажа, Биографии и мемоарна литература; документални книги на известни писатели и журналисти, посветени на историята на Втората Световна Война, на съвременната политика и обществения живот. Издателството представя на читателите и Книги за Деца в поредицата „Златни страници“. Също така в Библиотека за четене и Колекция класика, предлагаме незабравими световни класики за почитателите на добрата литература!