Меню
Your Cart

А. Залманов. Капиляротерапия и натуропатия на болестите

А. Залманов. Капиляротерапия и натуропатия на болестите

    В книгата ще научите повече за това, какво представлява капиляротерапията и как да се    прилагат правилно терпентиновите вани.

    Капиляротерапията - това е метод на лечение, в основата на който лежи въздействието върху капилярите – най-малките съдове в човешкия организъм.
    В началото на ХХ век доктор А.С. Залманов основава ново направление в медицината, коетопозволява да се диагностицират и подлагат на немедикаментозно лечение множество болести, в т. ч. и хроничните.

    Тази книга е написана от ученика и последователя на научната концепция на А.С.Залманов, лекар-терапевт, кандидат на медицинските науки - Юри Каменев. За пръв път в Россия са публикувани документи от недостъпни по-рано архиви.

       Читателите ще научат:

- за основните положения и практическата реализация на концепцията на д-р Абрам Залманов;

- за основните нарушения във функциите на капилярите;
- причините и методите за лечение на умора, възпаления и инфекции, аллергии, рак, дерматити, ревматизъм, сърдечна недостатъчност, коклюш, туберкулоза и т. н.;
- за лечение с топло и студено, водолечение;
- как да се използват ваните „терпентин” по метода на Залманов и много други.    

    
Начинът на лечение с помощта на терпентин за пръв път е бил предложен от учения и е известен като метод на Залманов. Той вече е помогнал на стотици хора да се излекуват от:

- хронични заболявания;
- умора;
- наднормено тегло;
- болки в гърба.

     Лечебните терпентинови вани са и прекрасно козметично средство.
Ефектът от този метод е поразителен, което предизвиква огромен интерес от страна на читателите, търсещи надеждни, безопасни и достъпни методи за лечение на различни заболявания.

А. Залманов. Капиляротерапия и натуропатия на болестите
5.00 лв.

Опции