Меню
Your Cart

Анатолий Александрович Некрасов

Анатолий Александрович Некрасов
Анатолий Александрович Некрасов
Анатолий Александрович Некрасов е известен изследовател, психолог, член на Съюза на писателите, водещ експерт в областта на семейните и междуличностните отношения. Автор на 18 книги по приложна психология, психология на личността, поведенческа психология, отношенията между мъжете и жените, Най-известната му книга е „Майчината любов“. • Други книги от същия автор: Мъжът и жената или Cherchez la Femme, Учим се да обичаме. Как да станем по-мъдри, свободни и щастливи, В търсене на своята половинка. Мит и реалност, Тренинг "Потокът на живота". Как да постигнем душевен покой и все по-голямо щастие? Некрасов е роден на 9 септември 1950 г. в село Бяло, Алтай. След като завършва Новосибирския електротехнически институт, той работи в завод - започва като обикновен ключар и стига до директор. Напуска понеже здравето му се влошава. Докато се възстановява пътува до Сирия и се запознава със суфизма. До 41-годишна възраст той не се нито заинтервсува нито от психологията, нито от езотериката. Бил е, както сам казва, чист марксист-атеист. Веднъж една ясновидка му казала, че ще стане писател. Това доста разсмяло Анатолий, но гледачката все пак познала. След 10 години Анатолий Некрасов започва да пише. Той завършва висше психологическо образование. В него се появява желание да сподели знанията си със света и да пише книги, да се занимава с образователни дейности. През 2005 г. под негово ръководство е създаден Фонд за развитие на човека „Нов образ“, в 40 града в Русия се реализира програмата „Щастливо семейство“. С работата си като психолог помага на много хора да се справят със сериозни здравословни, семейни и бизнес проблеми. Той е основател на Задочна школа на мъдростта, която позволява на всеки слушател да комуникира директно със своя капитан, да придобие необходимите знания, да разбере по-дълбоко себе си и живота. В процеса на обучение студентите получават теоретични и практически знания по много теми, придобиват опит в развитието на собствените си възможности и таланти, научават се да решават житейски ситуации - както свои, така и на хората около тях – да стават мъдри. Има личен сайт: anekrasov.ru
Brand: Анатолий Некрасов Model: Психология
    От автора на бестселъра „Майчината любов“ Можем ли да се научим да обичаме? Можем ли да анализираме това чувство, да открием закономерност и правила? Да, възможно е. Авторът Анатолий Некрасов предлага да погледнем на Любовта другояче – като на жива, разумна субстанция, с коят..
12.59 лв. 17.99 лв.
Brand: Анатолий Некрасов Model: Психология
От автора на бестселъра „Майчината любов“     Човек винаги е имал пот­ребност да открие своята „сродна душа“, оня единс­твен мъж или онази единствена жена, който/която/ да притежава качества, сравними с неговите, личност, общуването с която би го изпълнило с чувство на максимал..
12.59 лв. 17.99 лв.
Brand: Анатолий Некрасов Model: Психология
    Дългогодишната ми творческа дейност и стремежът да усъвършенствам себе си са в основата на няколко практически подхода, които обединих и постигнах смайващ ефект – постепенно преминаване към състояние на все по-голямо щастие. Това стана възможно благодарение на комплексната ра..
12.59 лв. 17.99 лв.
Brand: Анатолий Некрасов Model: Психология
     Коренът на всички проблеми в нашия свят, на негативните му проявления е дисхармонията в отношенията между мъжа и жената. Светът е възникнал и се развива чрез взаимодействието на мъжките и женските енергии, споделя Анатолий Некрасов в книгата си „Мъжът и жената“. В нея той ра..
8.00 лв. 18.99 лв.
Brand: Анатолий Некрасов Model: Психология
        Авторът Анатолий Некрасов разглежда онази страна на майчината любов, която причинява немалко страдания и на родителите, и на децата, и на обществото като цяло. Прекомерната майчина любов е актуална в цял свят. У едни народи тя се проявява по-слабо, у други – по-силно, но ..
13.29 лв. 18.99 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Издателство „Паритет“ е основано през 2008 година.
Приоритетни и основни направления на издателство Паритет“ са: История, психология, езотерика, здраве и дълголетие, художествената литература и книги за деца. Негова специализация са произведения от руската литература, които нямат аналог в България: исторически и публицистични романи, книги за политически дейци, разузнаването и шпионажа, Биографии и мемоарна литература; документални книги на известни писатели и журналисти, посветени на историята на Втората Световна Война, на съвременната политика и обществения живот. Издателството представя на читателите и Книги за Деца в поредицата „Златни страници“. Също така в Библиотека за четене и Колекция класика, предлагаме незабравими световни класики за почитателите на добрата литература!