Меню
Your Cart

Анастасия Николаевна Семьонова

Анастасия Николаевна Семьонова е журналист. През последните години се занимава с темата за лечението. Бащата ѝ е бивш морски лекар, пенсиониран, но активно се занимава с проблемите на военните пенсионери. Майката ѝ е бивш синдикалист от „областен мащаб“, вече пенсионерка. Омъжена, има син.
Анастасия Семьонова за себе си: „Аз не съм академик на нито една академия, не съм член на нито една асоциация и нито една партия, не съм във нито една фондация. Не се занимавам с търговска дейност. Аз не съм лечител или екстрасенс, никога не съм имала способности за това и едва ли ще получа. Аз съм просто журналист на свободна практика, който се опитва винаги да пише истината. Използвам предимно документални факти в книгите си и понякога изразявам субективното си мнение.“
От писмото на читател:

„Здравейте Анастасия! Искам да изразя благодарност за информацията, която използвах преди 20 години или по-скоро започнах да използвам. Купих много от вашите книги, както за синия йод, така и за настройките, за подправките. През многобройните ми местения книгите се загубиха, но споменът за забележителните информационни източници се появява, когато е необходимо. Благодаря.“

Издателство „Паритет“ публикува книгите на Анастасия Семьонова: „Кристалотерапия. Целебни камъни и минерали: свойства и лечение“ и „Чудодейната сила на водата: сребърна, кислородна, „жива“ и „мъртва“.
Brand: Анастасия Семьонова Model: Здраве
Както предизвиква приливите и отливите на океаните и променя състоянието на времето, така Луната влияе и на състава на човешката кръвна формула, на всички органи, на нашите чувства и емоции. Във всеки от дванадесетте зодиакални знаци Луната има различно влияние, в зависимост от лунния цикъл. Авторът..
8.00 лв. 19.90 лв.
Brand: Анастасия Семьонова Model: ПЪРВА СТЪПКА
„От миналата есен вземам по 10 капки водороден прекис в половин чаша вода, веднъж на ден. И така цяла есен, зима и пролет. Съпругата ми също. През този период нито веднъж не сме се разболявали от нищо. Чувстваме се страхотно. Дали е случайно? През този период всички около нас кихаха и кашляха. Ние –..
11.19 лв. 13.99 лв.
Brand: Анастасия Семьонова Model: Здраве и дълголетие
     Водата е уникален източник на енергия. Тя е способна да предава информация, „да запомня“ мисли и дори да лекува човешкия организъм. Водата очиства не само физическата мърсотия, но и енергийната. Анастасия Семьонова подробно разказва за това, как действа изцеляващата ? енерги..
12.79 лв. 15.99 лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Издателство „Паритет“ е основано през 2008 година.
Приоритетни и основни направления на издателство Паритет“ са: История, психология, езотерика, здраве и дълголетие, художествената литература и книги за деца. Негова специализация са произведения от руската литература, които нямат аналог в България: исторически и публицистични романи, книги за политически дейци, разузнаването и шпионажа, Биографии и мемоарна литература; документални книги на известни писатели и журналисти, посветени на историята на Втората Световна Война, на съвременната политика и обществения живот. Издателството представя на читателите и Книги за Деца в поредицата „Златни страници“. Също така в Библиотека за четене и Колекция класика, предлагаме незабравими световни класики за почитателите на добрата литература!