Меню
Your Cart

Александър Немиров

Александър Немиров е руски писател, публицист, маркетолог. Основател и ръководител на компанията XSPO – Design & Marketing, която успешно се занимава с маркетингови дейности в Русия и Азия. Има офиси в Москва и Да Нанг (Виетнам).
Започва кариерата си на 14-годишна възраст в малка провинциална рекламна агенция, където се формират неговите възгледи за маркетинга. След една година работа той отваря собствена рекламна агенция, а след 3 години смята, че е готов за повече и се премества първо в Санкт Петербург, оттам в Киев, а след това в Москва. В столицата Александър усъвършенства маркетинговите си умения, занимава се с представяне в интернет на руски и чуждестранни компании и накрая се заема с издателска дейност. С неговите усилия малко издателство за книги заема една от водещите позиции на пазара на електронни книги.
Немиров проучва механизма и логиката на руските и чуждестранните бизнес проекти, изучава задълбочено дейността на Доналд Тръмп и Илон Мъск. Скоро за тях публикува книгите: „Доналд Тръмп – възходът към власта“ и „Илон Мъск. В преследване на мечтите“. Двете книги имат голям успех и са преминали през няколко препечатки. Преведени са на няколко езика.
Като бизнесмен Александър Немиров има слабост към страните от югоизточна Азия, особено към Виетнам, Лаос, Камбоджа, отбелязвайки техния голям потенциал и динамиката в развитието им. Той смята, че бъдещето на „капитализма с човешко лице“ е точно в тези страни. Джордж Карлинг казва: „Дори не можете да си представите какво може да постигнете само като вдигнете поглед от стола си...“, а Александър продължава тази мисъл, като цитира Илон Мъск: „Не е страшно да правиш грешки“.
Издателство „Паритет“ публикува три книги на Александър Немиров: „Роман Абрамович. Как се става милиардер?“; „Доналд Тримп – Възходът към властта“ и „Илон Мъск. В преследване на мечтите“.
Илон Мъск. В преследване на мечтите
изчерпано
Brand: Александър Немиров Model: История
     Илон Мъск е известен като човека легенда и Леонардо да Винчи на 21-ви век. Нарочен е за достоен наследник на Бил Гейтс и Стив Джобс в едно лице. Без да разбира много от електронно банкиране, ракетостроене и електромобили, Илон Мъск всеки път се впуска в ново начинание с увер..
16.99 лв.
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)
Издателство „Паритет“ е основано през 2008 година.
Приоритетни и основни направления на издателство Паритет“ са: История, психология, езотерика, здраве и дълголетие, художествената литература и книги за деца. Негова специализация са произведения от руската литература, които нямат аналог в България: исторически и публицистични романи, книги за политически дейци, разузнаването и шпионажа, Биографии и мемоарна литература; документални книги на известни писатели и журналисти, посветени на историята на Втората Световна Война, на съвременната политика и обществения живот. Издателството представя на читателите и Книги за Деца в поредицата „Златни страници“. Също така в Библиотека за четене и Колекция класика, предлагаме незабравими световни класики за почитателите на добрата литература!